Drugi športi

Za tekme slovenskih odbojkarjev pošlo že več kot 3000 vstopnic

Ljubljana, 03. 04. 2019 14.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Le še 23 tednov nas loči do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani. Dvorana Stožice bo gostila kar 19 tekem, od tega 15 v skupini C, dve tekmi osmine finala in po eno četrtfinala ter polfinala. Predprodaja vstopnic poteka že dober mesec in organizatorji so s prvimi odzivi ljubiteljev odbojke zelo zadovoljni.

Odštevalnik do začetka EP, ki stoji pred Hišo športa v središču Ljubljane.
Odštevalnik do začetka EP, ki stoji pred Hišo športa v središču Ljubljane. FOTO: Miro Majcen
Tekme odbojkarskega evropskega prvenstva si boste lahko septembra ogledali samo na naših programih. Ne zamudite!

Za tekme slovenske reprezentance je namreč prodanih že več kot tri tisoč vstopnic, so sporočili z Odbojkarske zveze Slovenije (OZS). Največ zanimanja vlada za tekmi Slovenije proti Rusiji (18. septembra) in proti Finski (14. septembra). Za srečanje proti Finski je veliko zanimanje tudi na strani gostujočih navijačev, saj je prek spletne prodaje Eventima vstopnice kupilo že več kot 400 finskih navijačev, ki se bodo v res velikem številu udeležili EuroVolleyja v Ljubljani. Vstopnice za skupinski del so naprodaj na prodajnih mestih Petrola in Eventima, cene dnevnih vstopnic (za ogled vseh tekem dneva) pa se gibljejo od 10 (zgornji ring) in 15 (za servisno črto) do 20 evrov (ob igrišču).

Od srede. 3. aprila, je mogoče kupiti tudi paket petih vstopnic za ceno štirih za vse tekme Slovenije v skupinskem delu prvenstva. Vse informacije glede vstopnic dobite na TEJ POVEZAVI. Predvidoma od začetka maja bodo na voljo tudi vstopnice za izločilne boje v dvorani Stožice (za osmino finala ter četrtfinale in polfinale). Organizacijski odbor EuroVolley 2019 je pred dnevi začel tudi z zbiranjem prijav za delo prostovoljcev na prvenstvu v Ljubljani (in na "generalki" na Pokalu Challenge). Vse informacije za prostovoljce, ki si želijo biti del organizacije vrhunskega športnega dogodka, so na voljo TUKAJ. Neposredni dostop do prijavnice pa najdete na TEJ POVEZAVI.

Slovenska odbojkarska reprezentanca si bo čim bolj številčno podporo zaslužila že na "generalki" za EuroVolley 2019. Od 3. do 7. julija 2019 bo namreč v dvorani Stožice potekal turnir za Pokal Challenge pod okriljem Svetovne odbojkarske zveze (FIVB), ki bo služil kot kvalifikacijski turnir za elitno Ligo narodov. Prav uvrstitev vanjo je eden od ciljev naših fantov pod taktirko novega selektorja Alberta Giulianija. Na Pokalu Challenge, ki bo organizatorjem služil tudi kot pripravljalni turnir za EuroVolley 2019 (OZS je pred kratkim s tem namenom tudi gostila delegacijo FIVB), se bo julija šest reprezentanc z vseh koncev sveta merilo za eno vstopnico za Ligo narodov, udeleženci turnirja v Ljubljani pa bodo znani šele maja 2019.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.