Drugi športi

Vlahu se bo pridružil nemški rokometni zvezdnik

Aalborg, 06. 09. 2024 14.09 | Posodobljeno pred 12 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo danskega rokometnega velikana Aalborga si je zastavilo cilj pokoriti rokometno Evropo in svet. S tem ciljem gradijo moštvo za prihodnost. Ob podaljšanju sodelovanja z dvema pomembnima členoma moštva so predstavili še zvenečo okrepitev, organizatorja igre Jurija Knorra.

Rokometni Evropi vlada Barcelona, klub slovenskega reprezentanta Blaža Janca in povratnika po poškodbi Domna Makuca. Z 12. naslovi zmagovalcev Lige prvakov, rekorderji v omenjenem tekmovanju. A katalonskemu gigantu želijo ponovitev uspeha preprečiti številni bogati klubi, ki iz leta naskakujejo evropski vrh. Zadnji, ki se jim je močno približal je bil meseca junija danski Aalborg, pri katerem si kruh služi še en slovenski reprezentant Aleks Vlah.

Prav omenjeni je pred dnevi v intervjuju za našo spletno stran poudaril, da je v letošnji sezoni cilj kluba v Evropi narediti še korak naprej, torej zmagati Ligo prvakov. In v kolikor jim v letošnji sezoni to ne bi uspelo je jasno, da bodo poizkusili znova naslednje leto. V sezoni, ko bodo moštvo okrepili z enim najbolj zaželenih organizatorjev igre, nemškim reprezentantom Jurijem Knorrom, za nameček pa bosta v moštvu ostala Thomas Arnoldsen (do 2028) in desni zunanji Mads Hoxer, ki je pogodbo z dvakratnim finalistom Lige prvakov podaljšal do leta 2027.

"Kot mnogi že vedo je naša vizija postati najboljši klub na svetu in zmagati Ligo prvakov. S tem ciljem v moštvu vabimo najboljše rokometaše, pri čemer ne dvomimo, da bo Juri Knorr izjemna okrepitev za naše zasedbe v prihodnji sezoni," je po predstavitvi zveneče okrepitve povedal direktor kluba Jan Larsen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.