Drugi športi

Veliko rokometa in še več zabave – v soboto v Stožicah

Ljubljana, 13. 09. 2024 12.54 | Posodobljeno pred 4 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V soboto, ob 17.45 prenos na Kanalu A in VOYO, Krimova rokometna družina vabi na poseben rokometni spektakel – prvo domačo tekmo v EHF Ligi prvakinj v tej sezoni! In že 30. zaporedni sezoni Krima Mercatorja v Evropi, kar še dodatno poudarja zgodovinski pomen te tekme. V klubu zagotavljajo, da boste navijači navdušeni tako nad predstavo Ljubljančank kot pestrim dogajanjem ob parketu.

EHF Liga prvakinj: Krim Mecator Ljubljana - Nykobing
EHF Liga prvakinj: Krim Mecator Ljubljana - Nykobing FOTO: VOYO
Krimovke v soboto odpirajo evropsko sezono v Stožicah.
Krimovke v soboto odpirajo evropsko sezono v Stožicah. FOTO: Damjan Žibert

Presenečenj v soboto v Stožicah ne bo manjkalo. Eden izmed gledalcev, ki je ali bo kupil vstopnico, bo osvojil posebno nagrado. 

Tekma se bo v soboto v Areni Stožice začela ob 18.00, prenos na Kanalu A in VOYO pa ob 17.45.

Njegov t.i. "lucky ticket" mu bo namreč prinesel kar dve sezonski vstopnici za vse klubske domače tekme v sezoni 2024/25. A to še ni vse. Navijače čakajo še druge privlačne nagrade. Srečnež, ki bo sedel na t.i. "magic seat" bo prejel prav posebno darilo kluba, ki pa za zdaj še ostaja skrivnost. Pestro dogajanje ne bo pojenjalo niti med polčasom, ko bosta na parket že tradicionalno stopili dve družini. Tokrat za BTC družinski izziv z žogo velikanko.

Že pred tekmo bo na stojnici Stadion Shop-a na voljo tudi bogata ponudba klubskih navijaških artiklov, da bodo prav vsi podporniki Krimove družine še bolj opremljeni za navijanje. Pa se res splača ustaviti na stojnici Stadion Shop-a? Zagotovo! Med tekmo bomo namreč na klubskem Instagram profilu spremljali objave najboljših navijačev, najbolj izvirnega pa seveda tudi nagradili.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Delavec_Slo
13. 09. 2024 20.09
+0
V nedokončanih stožicah, bo jure lahko sinu pokazal svoj spomenik za rojstni dan!
VladaPada
13. 09. 2024 14.51
+0
Vsako tekmo bi lahko nakradili najmanj 10 ljudi.
VladaPada
13. 09. 2024 14.49
-1
Spet nič od nič. Pobral bodo keš od vstopnic gledalcem pa dal bonbončke.