Drugi športi

V Velenju začeli s pripravami

Velenje, 08. 01. 2009 16.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši velenjskega Gorenja so v sredo začeli s pripravami na drugi del tekmovalne sezone. Radoslav Stojanovik je že zapustil klub.

Boštjan Kavaš (levo) je za zdaj še na reprezentančnih pripravah.
Boštjan Kavaš (levo) je za zdaj še na reprezentančnih pripravah. FOTO: Damjan Žibert

Z izjemo hrvaškega reprezentanta Ivana Čupića bodo rokometaši Gorenja iz Velenja od ponedeljka naprej, ko se vrnejo še reprezentant BiH Adnan Harmandić ter slovenski izbranci Jure Dobelšek, Boštjan Kavaš in Matjaž Mlakar, po dolgem času v januarskem obdobju trenirali praktično v popolni postavi.


Momir Rnić in Ivan Gajić sta zaradi pravoslavnega božiča dobila dan počitnic več, moštvu pa se bosta priključila danes. Edini, ki je za zdaj zapustil klub, je levi zunanji igralec Radoslav Stojanovik.


"Čaka nas trdo in težko delo, kajti moramo se čim bolje pripraviti na nadaljevanje sezone in že v začetku ujeti pravo formo, že v februarju nas namreč čaka peklenski ritem – 5 tekem v razmiku 15 dni. V začetku bomo seveda več pozornosti namenili obnovitvi telesne moči, a hkrati bomo na treningih uporabljali žogo. V prvi vrsti upam, da bo čim manj poškodb, saj si želimo kreniti v boj za visoka mesta in dosego ambicioznih ciljev v popolni postavi,“ je v luči začetka priprav povedal trener Ivica Obrvan.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

warezovc@email.si
08. 01. 2009 18.14
s kakšnimi pripravami so začeli? psihične priprave za poraze?