Drugi športi

V Slovan se vrača Staš Slatinek Jovičić

Ljubljana, 28. 06. 2024 16.42 | Posodobljeno pred dvema dnevoma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski rokometni klub Slovan se pred začetkom nove sezone še naprej krepi. V ljubljansko dvorano na Kodeljevem pred sezono 2024/25 prihaja še okrepitev na levem krilu, 23-letni Staš Slatinek Jovičić, ki se s slovensko reprezentanco pripravlja na prihajajoče olimpijske igre.

V Slovan se seli iz trebanjskega Trima, kjer je že sodeloval z novim trenerjem kluba in selektorjem Urošem Zormanom, pred tem pa je tudi že nosil dres Slovana. Prve rokometne korake je 185 centimetrov visoki rokometaš naredil v Kopru.

"Za Slovan sem se odločil, ker so mi v klubu predstavili zelo ambiciozne cilje in zgodbo, v kateri sem videl tudi sebe. Mislim, da so tako pogoji, kakor tudi razmere, ki jih lahko ponudi Slovan, eni boljših v Sloveniji, če ne najboljši. Vsi se zavedamo, da bo ekipa zelo spremenjena in da bo treba še toliko več trenirati in vložiti veliko truda," je ob podpisu pogodbe dejal Slatinek Jovičič.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.