Drugi športi

'LeBron želi zmagati s sinom v ekipi, jaz pa sem zmagala, ko sem bila noseča'

Los Angeles, 12. 07. 2024 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Žan T. Urbanija
Komentarji
6

Na letošnji podelitvi nagrad za najboljše športnike leta v ZDA je nastopila tudi Serena Williams. Najuspešnejša tenisačica vseh časov si je v sproščeni atmosferi poleg drugih znanih (ameriških) športnikov privoščila tudi enega najboljših košarkarjev vseh časov, LeBrona Jamesa, ki bo v prihodnji sezoni nastopil v ekipi s svojim sinom, Bronnyem Jamesom. Sama je svoj zadnji grand slam v Avstraliji osvojila, ko je bila v osmem tednu nosečnosti.

Serena Williams je nastopila na podelitvi nagrad ESPY, kjer je kot ena izmed voditeljic navdušila, predvsem pa so odmevale njene šale na račun zvezdnika iz lige NBA LeBrona Jamesa.

Serena Williams (levo) skupaj s svojo sestro Venus (desno) in ameriško igralko Quinto Brunson (na sredini)
Serena Williams (levo) skupaj s svojo sestro Venus (desno) in ameriško igralko Quinto Brunson (na sredini) FOTO: AP

V svojih uvodnih besedah je pohvalila vzhajajočo zvezdo Bronnyja Jamesa in dodala: "Resnično upam, da bo Bronny imel dolgo kariero ... Tako dolgo, da bo videl, kako se mu lasje umikajo izza čela in nato čudežno vračajo, kot njegovemu očetu," je dejala Williamsova. 

LeBron in Bronny James
LeBron in Bronny James FOTO: AP

LeBron in Bronny James bosta ustvarila zgodovino kot prva naveza oče-sin, ki bosta hkrati igrala v ligi NBA, igrala pa bosta celo v isti ekipi. LeBron je prejšnji teden podpisal novo pogodbo z ekipo iz Los Angelesa, medtem ko je bil Bronny izbran kot 55. igralec v drugem krogu nabora.

"LeBron želi zmagati s svojim sinom v ekipi, jaz pa sem zmagala, ko sem imela hčerko v trebuhu. Mislim, da je jasno, katero dosežek je bolj impresiven,"  je nato še nadaljevala 23-kratna zmagovalka Grand Slamov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Serena je v 8. tednu nosečnosti leta 2017 osvojila turnir odprtega prvenstva Avstralije. V finalu je premagala svojo sestro Venus Williams.

Serena Williams leta 2017, ko je v osmem tednu nosečnosti osvojila odprt turnir Avstralije
Serena Williams leta 2017, ko je v osmem tednu nosečnosti osvojila odprt turnir Avstralije FOTO: AP

S svojim možem Alexisom Ohanianom ima dve hčerki. Kariero je končala leta 2022 in v svoji bogati karieri osvojila vse, kar se je osvojiti dalo. 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
13. 07. 2024 09.50
Jaz sem že takrat ko sta se pojavili, malo podvomil v njujo "ženskost". Delovali sta kot pravi možači. Ne vem, kaj bi pokazale analize genov.
Nace Štremljasti
12. 07. 2024 18.48
+1
kako lepa ženska postava ane upam da dobim njen poster da ga obesimo na vidno mesto(notranja stran wc ko bom na školjki bom užival ob pogledu nanjo)
devlon
12. 07. 2024 18.20
+3
Hmm..romke torej fulkrat zmagajo
Nace Štremljasti
12. 07. 2024 17.47
+1
te taka noga ritne si adijo
JOSEPH HAYDN
12. 07. 2024 17.05
+5
Uau neka kvazi smešna fora, ki se ji prisilno smejejo samo Američani in potem neumna primerjave sebe z Jamesom, ki nima veze z ničemer
špaget
12. 07. 2024 16.47
+2
Prekaša ga tudi v testosteronu