Drugi športi

Rezar operiran in pozitivno naravnan

Celje, 30. 07. 2010 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško Aljoša Rezar je v celjski splošni bolnišnici prestal operacijo stopalnice.

Torkov jutranji trening rokometašev Celja Pivovarne Laško ne bo ostal v najlepšem spominu vratarju Aljoši Rezarju, ki si je ob doskoku zlomil stopalnico, zaradi česar je moral na operacijo, čaka pa ga bržkone dva do tri mesečna rehabilitacija. "Vesel sem, da je operativni poseg mimo. Ne preostane mi drugega, kot da sem pozitivno naravnan in komaj čakam in se veselim prvega dne rehabilitacije, ko bo jasno, kaj me čaka,“ je za 24ur.com povedal Rezar, ki bo verjetno v začetku prihodnjega tedna že zapustil celjsko bolnišnico.

Aljoša Rezar
Aljoša Rezar FOTO: Damjan Žibert

Celjski strateg Zvonimir Serdarušić, ki se bo skupaj z ekipo odpravil na priprave v Podčetrtek, ima tako na razpolago dva vratarja, in sicer novinca Mirka Alilovića in mladega Urbana Lesjaka, vprašanje pa je, ali bodo v klubu za prihodnjih nekaj mesecev prijavili še kakšnega čuvaja mreže. Veliko bo namreč odvisno od sredstev, ki jih ima uprava na voljo za morebitne okrepitve.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gruskr
30. 07. 2010 12.22
Aljoši želim čim prejšnje okrevanje, čeprav vem, da bo odsoten kar nekaj časa. Celje ga potrebuje .
micibond
30. 07. 2010 12.00
Ja, pa saj kar ne morem verjet,da se je spet poškodoval. Aljoša,potrpežljivost ti ni tuja,torej optimistično gledati na rehabilitacijo in čimprej v Zlatorog.