Drugi športi

Putics in Laluska nova člana Kopra?

Koper, 03. 08. 2009 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo rokometnega kluba Cimos Koper naj bi v kratkem sklenilo dogovor z madžarskima reprezentantoma Barno Puticsem in Balaszom Lalusko.

Barna Putics
Barna Putics FOTO: Reuters

V zadnjih letih je kar nekaj rokometašev iz Slovenije odšlo v najmočnejše madžarkse klube, v prihodnjih dneh pa se utegneta dva madžarska igralca preseliti k slovenskim podprvakom iz Kopra. Čeprav v klubu zaenkrat vesti še niso potrdili, naj bi v naslednjih dneh pogodbo s prvoligašem z Obale podpisala levi zunanji igralec Barna Putics (MKB Veszprem) in desni zunanji rokometaš Balasz Laluska (Pick Szeged).

Prav slednji se je po igranju za španski Ademar Leon vrnil v Szeged Luke Žvižeja in v uvodni sezoni ni pokazal veliko, zato pri madžarskih podprvakih računajo na kupčijo, Putics pa se je po igranju za Barcelono vrnil v Veszprem in lani ob Carlosu Perezu in Ferencu Ilyesu ni dočakal izdatnejše minutaže.

"Moja želja je, da se kluba dogovorita za kupčijo, saj mi nenehno posojanje ni pretirano všeč," je za Nemzeti sport povedal Putics. Laluska je bil veliko bolj konkreten: "Moj prestop je le še formalnost." Koprčani ob 18. uri začenjajo s pripravami na novo tekmovalno sezono, kot kaže, pa se jim bosta na uvodnem treningu pridružila tudi oba Madžara.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.