Drugi športi

Po nogometnem klubu Ryan Reynolds investiral še v ekipo formule 1

Enstone, 27. 06. 2023 17.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Investicijska skupina, del katere je med drugim kanadski filmski igralec in solastnik nogometnega kluba Wrexham Ryan Reynolds, je za 200 milijonov evrov kupila 24-odstotni delež ekipe Alpine Renault, ki se trenutno nahaja na petem mestu konstrukcijske lestvice formule 1.

Investicijska skupina, ki je v preteklosti sodelovala z NFL ekipo Dallas Cowboys, francoskim nogometnim klubom Toulouse FC in valižansko nogometno ekipo Wrexham AFC, se je zdaj podala še v dirkalne vode. "To je za nas ogromen korak. Verjamem, da nam bo razvoj v pravilni smeri, predvsem na področju medijev in marketinga, prinesel odlične rezultate," je povedal Laurent Rossi, prvi mož ekipe Alpine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Novembra 2020 sta filmska igralca Ryan Reynolds in Rob McElhenney postala lastnika britanskega nižjeligaša iz Wrexhama. Omenjena sta se naloge na čelu nogometnega kluba lotila zelo resno in v minuli sezoni po 15 letih Wrexham popeljala do uvrstitve v četrto angleško ligo. Če bo prisotnost kanadskega filmskega igralca podobno srečo prinesla tudi ekipi Alpine, si lahko slednji obetajo odlične rezultate v formuli 1.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
27. 06. 2023 21.59
-1
Naj raje malo investira v razvoj Capturja, da se bom lepše vozil v službi s službenim avtom 😀