Drugi športi

Pet zadetkov Bilbije proti Rhein Neckarju

Valladolid, 29. 03. 2010 20.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Levi zunanji rokometaš španskega Valladolida Nenad Bilbija še naprej niza odlične predstave. Nesojeni slovenski reprezentant se je tokrat izkazal proti Rhein Neckarju.

Rokometaši Valladolida so na domačem parketu v prvi tekmi osmine finala lige prvakov morali priznati premoč nemškemu Rhein Neckarju, ki je slavil s 30:29. Pet zadetkov za španski klub, ki bo v prihodnji sezoni skoraj zagotovo spet zaigral v ligi prvakov, je dosegel nesojeni slovenski reprezentant Nenad Bilbija. "Težko si zadovoljen, ko ekipa ne izkoristi prednosti domačega terena. Kar zadeva mojo predstavo, zagotovo ni bila slaba. Z igro v obrambi sem zelo zadovoljen, v napadu pa bi lahko pokazal še kaj več,“ je za 24ur.com povedal Celjan, ki Sloveniji zaradi poškodbe ni pomagal na februarskem evropskem prvenstvu.

Nenad Bilbija
Nenad Bilbija FOTO: Damjan Žibert

Valladolid niza dobre predstave tudi v španski ligi Asobal, kjer je ekipa trdno na tretjem mestu, v sredo pa jih čaka nov prvenstveni derbi: "Proti ekipi iz Pamplone je treba zmagati. Z novima točkama bi bili še korak bliže k uvrstitvi v ligo prvakov v sezoni 2010/11. To ne pomeni, da smo po domačem porazu z Rhein Neckarjem že opustili možnost napredovanja v četrtfinale LP. Pred nami je še 60 minut borbe z Nemci. Verjamem, da še ni nič izgubljenega.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stajerc3
29. 03. 2010 21.18
e to mi pa še dones ni jasn zaka so ga ti celjski da ne bom reku ka spustil v tujino tako mladega čeprav smo laiki vidl da ima talent (cele ma talent)