Drugi športi

Pastor hvali Bilbijo

Valladolid, 31. 08. 2010 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po zmagi na turnirju Morbi Hand je trener španskega rokometnega kluba Valladolid pohvalil občasnega slovenskega reprezentanta Nenada Bilbijo.

Rokometaši španskega Valladolida, za katere igra tudi občasni slovenski reprezentant Nenad Bilbija, so se v francoskem Chamberyju veselili zmage na turnirju Morbi Hand. Potem ko so izbranci Juana Carlosa Pastorja v polfinalu odpravili francoski Dunkerque, jih je v finalu čakal gostitelj turnirja in udeleženec Lige prvakov Chambery.

Nenad Bilbija
Nenad Bilbija FOTO: Damjan Žibert

Bilbija se je skupaj s soigralci poigral s francoskim podprvakom, rokometaši Valladolida pa so se ob koncu veselili zmage z 31:21. Celjan je k zmagi prispeval štiri zadetke, za predstavo pa si je zaslužil tudi pohvalo trenerja. "Odigrali smo tako, kot smo se pred tekmo dogovorili. Zelo sem bil zadovoljen s pristopom posameznikov, še posebej vesel sem dobre predstave levih zunanjih, Marka Krivokapića in Nenada Bilbije,“ je po tekmi med drugim za špansko Marco povedal nekdanji selektor španske izbrane vrste.

Bilbija in Krivokapić sta imela enak strelski učinek, gol več od omenjenih pa je v finalu kot najboljši strelec ekipe dosegel Norvežan Havard Tvedten.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.