Drugi športi

Nova poškodba pri pivovarjih

Celje, 14. 01. 2009 10.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nadaljuje se smola s poškodbami v vrstah rokometašev Celja Pivovarne Laško. Na treningu se je huje poškodoval Miha Gorenšek.

Mihi Gorenšku je v stopalu, kjer ga je v preteklosti že pestila enaka poškodba, počila kost. Po posvetovanju z zdravniško službo bo v naslednjih dneh najverjetneje operiran, s treningi pa bo po prvih predvidevanjih lahko začel v roku štiri do šestih tednov.

Miha Gorenšek
Miha Gorenšek FOTO: Damjan Žibert


Miha se je tako pridružil dolgemu seznamu težje poškodovanih igralcev pivovarjev v sezoni 2008/2009. Že pred pravim začetkom sezone sta se težje poškodovala oba leva zunanja igralca Mirsad Terzič (zlom dlančne kosti) ter Miladin Kozlina (palec desne roke). Nato si je palec na odrivni nogi zlomil Luka Ščurek, ki se je tako kot Kozlina šele sedaj pridružil treningom. Sledila je huda poškodba gležnja Alexeya Peskova, ki se bo morda ekipi pridružil ob koncu državnega prvenstva in sedaj še poškodba Mihe Gorenška. Vsi našteti poškodovani igralci so bili zaradi poškodb operirani, izjema je le Kozlina, kjer pa je bila operacija dolgo časa med morebitnimi ukrepi. Poleg njih sta se z lažjimi poškodbami ubadala še Edi Kokšarov ter Renato Sulič.

Miladin Kozlina znova trenira
Miladin Kozlina znova trenira FOTO: Damjan Žibert


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

skofnajaci12
14. 01. 2009 13.51
adijo pamet. pač nimamo sreče.