Drugi športi

Nov boj za dragoceni točki in novo bogato dogajanje v Stožicah

Ljubljana, 02. 10. 2024 08.26 | Posodobljeno pred eno minuto

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V soboto, od 17.40 prenos Na Kanalu A in VOYO, bo v Areni Stožice znova vroče, saj bodo Krimovke v EHF Ligi prvakinj lovile svojo četrto zaporedno zmago. Proti močni norveški ekipi Storhamar bodo Ljubljančanke iskale nove točke, navijači pa lahko pričakujejo pravi športni spektakel, poln vznemirljivih trenutkov – tako na igrišču kot tudi ob njem.

Krimovke lovijo četrto zmago v nizu.
Krimovke lovijo četrto zmago v nizu. FOTO: Krim Mercator

Tekma bo obogatena z različnimi nagradnimi igrami, ki bodo poskrbele za dodatno navijaško vzdušje. Med vsemi kupci vstopnic bo nekdo prejel lucky ticket. Srečnež bo znan na tekmi, ko bo prejel glavno nagrado – dve sezonski vstopnici za vse domače tekme Krima Mercatorja.

Dogajanje med polčasom pa bo popestrila družinska igra, ki jo pripravlja znana avto hiša. Dve družini se bosta pomerili v zabavnem izzivu z žogo velikanko, zmagovalna pa bo nagrajena z vikend vožnjo.

Še ena posebnost sobotnega spektakla bo tako imenovani magic seat. Eden izmed obiskovalcev bo naključno izbran, da sedi na tem posebnem sedežu, kjer ga bo pričakal darilni paket. Pestro dogajanje se bo nadaljevalo tudi na družbenih omrežjih, saj bo med torkom in četrtkom potekala nagradna igra, v kateri bomo podarili pet parov vstopnic za sobotno tekmo.

Seveda ne bodo manjkale niti tradicionalne nagrade, ki jih bodo med premori streljali v občinstvo z veliko pištolo in tako obdarili številne navijače. Vse to obljublja, da bo sobotna tekma nekaj posebnega. Krimovke so pripravljene, da na domačem parketu nadaljujejo svoj zmagovalni niz ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.