Drugi športi

Natek in Skube odslej v Kopru?

Koper, 22. 03. 2010 16.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V naslednjih dneh bo bržkone jasno, ali bosta v novi tekmovalni sezoni dres rokometnega kluba Cimos Koper oblekla tudi Jure Natek in Sebastjan Skube.

Vodstvo rokometnega kluba Cimos Koper pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo tekmovalno sezono, skoraj zagotovo pa bosta klub okrepila slovenska reprezentanta Jure Natek in Sebastjan Skube. Medtem ko je bil Ljubljančan želja kluba že v lanski sezoni, nato pa je praktično že stisnil roko direktorju Alešu Koršiču, je zgodba dobila nepričakovan zasuk. Reprezentant je odšel v Velenje, Koprčani pa so nato v zadnjem hipu našli rešitev v Baslaszu Laluski.

Bo Jure Natek v drugo vendarle podpisal pogodbo s koprskim klubom?
Bo Jure Natek v drugo vendarle podpisal pogodbo s koprskim klubom? FOTO: Damjan Žibert

Očitno pa je 'ljubezen' na realiciji obalni klub–Natek tako velika, da sta se igralec in vodstvo kluba vnovič 'zbližala'. "Dokler z igralcem nimamo podpisane pogodbe nima smisla govoriti, kdo je naš novi član. Enkrat smo se že opekli,“ je za 24ur.com povedal direktor kluba Aleš Koršič. Drugi igralec, ki bo najverjetneje oblekel dres Koprčanov, pa je Trebanjec Sebastjan Skube. Čeprav so v rokometnih krogih dolgo krožile informacije, da naj bi okrepil celjski klub, bo, kot vse kaže, končal na Obali, kjer pa za zdaj še ni znana usoda Davida Špilerja.

Tržičanu namreč po koncu letošnje sezone poteče pogodba (1+1), glede na njegove predstave na evropskem prvenstvu v Avstriji in interes mnogih zanj, pa je vprašanje, ali bo vodilnim možem kluba uspelo najti skupni jezik z igralcem.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

intel1
25. 03. 2010 18.42
špiler bo v cele šel saj ste vidl kak je strelu s koprom proti njim prodanec in tud za zahvalo so ga vzel v reprezentanco
Pravoslavac
24. 03. 2010 12.55
sebach93 bodi siguren da nebo šou u celje ker tam se pa res nebi naigrau..pa še osebno ga poznam in mi je tut sam povedau da ga u celje ne vleče
sebach93
23. 03. 2010 23.58
Dolenec je šou u Celje
Pravoslavac
22. 03. 2010 22.49
super....naslednji na vrsti je Dolenec