Drugi športi

Nove podrobnosti o Schumacherju: abrahama praznoval na Majorki

Ženeva, 01. 03. 2019 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni dirkač Formule 1 Michael Schumacher, o katerem je po hudi smučarski nesreči leta 2013 znanega le malo, je pred dvema mesecema praznoval abrahama. Z bližnjimi je veliki jubilej obeležil kar v nekdanji vili Florentina Pereza, ki je od poletja naprej v lasti Nemca.

O zdravstvenem stanju legendarnega Michaela Schumacherja, ki se je pred leti ponesrečil na smučanju v francoskih Alpah, ni znanega prav veliko. Prav zato se tuji novinarji na vse pretege trudijo poizvedeti kar se le da o stanju dirkača, ki je pustil velikanski pečat v Formuli 1.

Michael in Corinna Schumacher sta se že od nekdaj trudila skrivati privatno življenje pred javnostjo.
Michael in Corinna Schumacher sta se že od nekdaj trudila skrivati privatno življenje pred javnostjo. FOTO: AP

Po zadnjih podatkih naj bi tako Schumacher, ki je bil dalj časa v komi, okreval v domačem okolju, s pogledom na ženevsko jezero. Čeprav se sorodniki trudijo, da zadržijo informacije o stanju znotraj štirih zidov doma, pa nekaj podrobnosti le pricurlja tudi v javnost. "Ko ga posedeš v invalidski voziček in se zazre v prečudovito okolico, gore in jezero, Michael včasih joče," je francoskim novinarjem zaupal vir blizu družine. Vse od nesreče dirkača ni videl nihče, le redki pa vedo, kaj se dogaja za štirimi zidovi domovanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Očitno pa se je zdravstveno stanje Nemca izboljšalo do te mere, da je abrahama lahko proslavil v družbi najbližjih. Z družino in zdravstvenim osebjem je tako odpotoval na Majorko, kjer je pred pol leta za 30 milijonov evrov kupil nekdanjo vilo predsednika kraljevega kluba Florentina Pereza. Vila Jasmin slovi po velikem vrtu, dveh plavalnih bazenih in helikopterski ploščadi, po navedbah sosedov pa pod toplim španskim soncem dirkač rad preživlja hladne zimske dni.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Drumbass
01. 03. 2019 19.47
+0
to pa so res sveže novice...
ehjaehja
01. 03. 2019 19.11
-13
a kr on sam kupil perezovo vilo?zgleda da sem imel kr prav ko sem napisal da nekdo iz njegovega kroga mastno zapravlja njegove denarce medtem ko je ubogi človek nepokreten:/ žal sumim da dejansko mu nočejo pomagati da lahko zapravljajo njegov denar..
periot22
01. 03. 2019 15.08
-1
Vau kakšne novice!
Devilz Pff
01. 03. 2019 15.08
-2
ta revež bi takoj podpisal avtanazijo
JackSparrovwvw
01. 03. 2019 13.36
-2
Naj to človek verjame? Da ga ne bi nihče od medijev opazil? Tezko verjetno. Če pa se ena Kardašijnka niti ne sprdne, ne da bi kamere to zabeležile, pol je skoraj neverjetno, da bi to Schumijevo praznovanje ostalo skrito javnosti.
ggargamell
01. 03. 2019 15.10
+23
velika razlika je če ti iščeš kamere oziroma se skrivaš pred njimi ... drugače pa šumi nikoli ni maral novinarjev tako da če je kolikor toliko pri sebi mu prav paše da ima mir