Drugi športi

Mlakar igra zadnjo tekmo, sestanki še trajajo

Velenje, 04. 12. 2009 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo velenjskega rokometnega kolektiva ni doseglo dogovora s krožnim napadalcem Matjažem Mlakarjem, ki naslednji zapušča klub.

Matjaž Mlakar je po Boštjanu Kavašu naslednji, ki zapušča Rdečo dvorano.
Matjaž Mlakar je po Boštjanu Kavašu naslednji, ki zapušča Rdečo dvorano. FOTO: Damjan Žibert

Rokometaši velenjskega Gorenja bodo bržkone na tekmah do konca letošnjega leta nastopali pošteno spremenjeni, saj po Boštjanu Kavašu, ki naj bi še danes sklenil pogodbo z makedonskim Metalurgom, klub zapušča še Matjaž Mlakar, kdaj bo odšel Ivan Čupić, pa še ni znano, čeprav vse kaže, da se bo v kratkem preselil k Zagrebu. Sevničan Mlakar bo športno pot bržkone nadaljeval v Švici, zanj pa se po neuradnih informacijah zanimata predvsem Kadetten iz Schaffhausna in Amicitia iz Züricha.

Še vedno pa ni znano, kakšna bo prihodnost Adnana Harmandića, Sebastjana Soviča, vratarjev Ivana Gajića in Matevža Skoka ter levega zunanjega igralca Momirja Rnića. Uprava kluba z omenjenimi še ni dosegla dogovora, težava pa je predvsem v dolgovih iz minulih tekmovalnih sezon. Čeprav so mnogi pripravljeni pristati na delno znižanje aktualne pogodbe in tudi dolgov iz preteklosti, so očitno želje uprave nerealne za aktualno stanje v Rdeči dvorani.

Okostje ekipe se bo tako v prihodnjih dneh skoraj zagotovo spremenilo. "Ne vem, do kdaj bodo končana sva pogajanja," je za 24ur.com povedal tiskovni predstavnik kluba Dejan Tamše.

Čupić najbližje Zagrebu?

Po informacijah iz hrvaške prestolnice naj bi se desnokrilni igralec Ivan Čupić že v prihodnjem tednu sestal z upravo RK Zagreba CO. Spomnimo, da je agent hrvaškega reprezentanta Saša Bratić za naš portal že pred časom povedal, da je Čupić bližje selitvi v Zagreb kot pa k nemškemu Rhein Neckar Löwnu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

doc33
07. 12. 2009 23.06
matematika pa taka sedaj 180.ooo€ odškodnine,ki jo nihče ne bo plačal...... po sezoni .150.000 in dodaj plače,kaj ostane....... naredite obratno pa bo plus ekonomisti.za to matematiko ne rabiš imeti naziv menađer leta. naj da nekdo 150.000€ pa naj ga ima ,z denarjem pa poplačite del dolga ostalim.beseda seveda teče o ivanu.samo poraja se vprašanje kdo ga sploh želi oz kdo bi dal za njega sedaj toliko.še pred sezono so za njega hoteli 300.000€,kaj to pomeni da je sedaj slabši ko mu pada cena na pol sezone.
Spegu
05. 12. 2009 19.56
Ker so želje prevladale nad zmožnostmi..............
ss79
04. 12. 2009 17.34
po mojem ne, sam nekaj časa bodo životarili v prvi ligi
lonwolf
04. 12. 2009 16.25
razpadli se bodo v 2 ligo....