Drugi športi

Laluska odslej v Kopru

Koper, 06. 08. 2009 07.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo rokometnega kluba Cimos Koper je podpisalo enoletno pogodbo z madžarskim reprezentantom Balaszom Lalusko.

Balasz Laluska (desno) je po Davidu Špilerju druga odmevnejša koprska okrepitev pred začetkom nove sezone.
Balasz Laluska (desno) je po Davidu Špilerju druga odmevnejša koprska okrepitev pred začetkom nove sezone. FOTO: Reuters

Vsaj prihodnjo sezono bo na desnem zunanjem položaju igral Balasz Laluska, nekdanji član Pick Szegeda, ki se je za igranje v Sloveniji odločil potem, ko pri madžarskih podprvakih ni dobil prave priložnosti. Laluska se je namreč, kljub temu, da je iz Ademar Leona prispel kot okrepitev, znašel v nemilosti trenerja Vladana Matića.

Le ta je namreč več priložnosti namenjal rojaku Miloradu Krivokapiću, zato se je 200 centimetrov visoki igralec odločil za nastopanje v slovenski ligi. V prihdonjih dneh naj bi se ekipi že priključil pri vabdi, sicer pa se za izbrance Matjaža Tominca po nekaj uvodnih treningih začenjajo kondicijske priprave.

Laluska je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja, še danes pa naj bi dveletno pogodbo s klubom sklenil levi zunanji igralec Barna Putics. "Lahko potrdim podpis enoletne pogodbe z Lalusko, kar zadeva Barno Puticsa pa zadeva še ni končana. Z zakonitim zastopnikom igralca se bomo vnovič slišali v popoldanskih urah, takrat pa bo morebiti že kaj več znanega," je za 24ur.com povedal direktor kluba Aleš Koršič.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

teran12
06. 08. 2009 09.15
super!!! to bo še zanimiva rokometna sezona! V Sloveniji bi blo za vlagat v rokomet in košarko, ker nogomet razen slovenske lige v evropi ni nič...moje mnenje