Drugi športi

Krimovke želijo pred svojimi navijači podaljšati popoln evropski niz

Ljubljana, 05. 10. 2024 07.55 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, J.B.
Komentarji
0

Rokometašice Krima Mercatorja danes čaka četrti evropski izziv v Ligi prvakinj. Po uvodnih treh zmagah v skupini A bodo v domači dvorani Arena Stožice gostile Storhamar, ta čas najboljšo ekipo norveškega prvenstva. V taboru Krima so odločeni, da pred domačimi navijači nadaljujejo zmagoviti niz. Prenos na Kanalu A in VOYO začenjamo ob 17.45.

Dosedanje tri tekme so Krimovke opravile z odliko. Po tesni uvodni zmagi nad hrvaško Podravko Vegeto v Koprivnici s 24:23 in visoki domači zmagi proti danskemu Nyköbingu s 35:25 so v tretjem krogu v Romuniji premagale še Glorio Bistrito s 35:30.

Sledil je reprezentančni premor, vendar je črnogorski trener na klopi ljubljanske ekipe Dragan Adžić povedal, da ta ni zmotil zmagovitega ritma.

EHF Liga prvakinj: Krim Mercator - Storhamar
EHF Liga prvakinj: Krim Mercator - Storhamar FOTO: 24ur.com

Rokometašica Krima Ana Abina je pred tekmo poudarila, da se v domačem taboru vse igralke zavedajo, kako pomembni sta dve točki.

Po treh tekmah v skupini A sta na vrhu Krim Mercator in Ferencvaros, ki sta zbrala po šest točk, Metz jih ima pet, Bukarešta štiri, Gloria Bistrita dve in Storhamar eno, Podravka Vegeta in Nyköbing pa sta za zdaj še brez točk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.