Drugi športi

Koršič: Več bo znanega jutri

Koper, 05. 08. 2009 16.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rokometaši koprskega Cimosa so v ponedeljek začeli s pripravami na novo sezono, igralske križanke pa trener Matjaž Tominec z upravo kluba še ni sestavil.

David Špiler je za zdaj najbolj odmevna koprska okrepitev.
David Špiler je za zdaj najbolj odmevna koprska okrepitev. FOTO: Damjan Žibert

Od zvenečih okrepitev velja zaenkrat izpostaviti le organizatorja igre Davida Špilerja in levokrilnega igralca Jureta Dobelška, vse drugo pa zagotovo ne sodi v prvi kakovostni razred. Že ob pogledu na aktualno stanje v moštvu pa je jasno, da bodo rokometaši z Obale še doživeli kakšno spremembo. Najverjetnejša novinca bosta madžarska reprezentanta Balasz Laluska (Pick Steged) in Barna Putics (MKB Veszprem), po ponedeljkovem in torkovem sestanku pa naj bi v prihodnjih dneh sledil še podpis pogodbe: "Enkrat letos sem bil prepričan, da smo z igralcem sklenili dogovor, nato pa je vse skupaj padlo v vodo. Tudi tokrat bom previden, pričakujem pa, da bomo jutri (beri v četrtek), vedeli na čem smo.

Koršič je za 24ur.com potrdil tudi, da sta igralca že bila v Kopru, a preizkušnje nista opravila, ampak je šlo le za usklajevanje. Medtem ko so na spletni strani Pick Szegeda zapisali, da je Laluska že član Kopra, Putics pa je po poročanju enega izmed madžarskih športnih časnikov novi član slovenskih podprvakov, direktor kluba poudarja: "Več bo znanega jutri, dokler ni vse skupaj črno na belem, pa ne morem govoriti, da smo sklenili dogovor.

Neuradno smo izvedeli, da z morebitnima okrepitvama pri prvoligašu z Obale še niso zaključili igralske križanke za novo sezono, saj so v pogovorih še z nekaj rokometaši.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

warezovc@email.si
06. 08. 2009 11.34
če je David Špiler "najbolj odmevna okrepitev" pol pa jst tut nevem hahahahha