Drugi športi

Jereb gostil Latvalo

Izola, 02. 07. 2008 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob poletnem premoru v svetovnem reli prvenstvu je Fordov tovarniški dirkač Jari-Matti Latvala obiskal Izolo, kjer ga je gostil slovenski avtomobilist Andrej Jereb.

Jari-Matti Latvala je po polovici sezone na tretjem mestu v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, februarja pa si je na Švedskem privozil svojo prvo zmago na najvišjem reli nivoju. Triindvajsetletnik, ki je navkljub mladosti že izkušen voznik, velja za svetovnega prvaka prihodnosti.

Pri preboju med najboljše mu je izdatno pomagala njegova nekdanja italijanska ekipa, za katero je Jereb letos odpeljal dva relija za svetovno prvenstvo.

"Jari-Matti se je nekaj dni mudil v Italiji, en dan dopusta pa je preživel tudi pri meni v Izoli. Šlo je za sproščeno druženje, vozila sva se s čolnom in vodnim skuterjem. No, lahko rečem, da sem vsaj pri vodnih plovilih boljši od njega," se je po koncu celodnevnega druženja pošalil Jereb.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.