Drugi športi

Janković: 'Osvojila bom Pariz!'

Beograd, 04. 05. 2008 16.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Petouvrščena teniška igralka sveta se pospešeno uči francoščino, saj, kot pravi, pričakuje vrhunski rezultat na Roland Garrosu.

Jelena Janković
Jelena Janković FOTO: Reuters

Jelena Janković pred prvim velikim turnirjem za teniški grand slam ničesar ne prepušča slučaju. „Imam občutek, da bom v Parizu letos zablestela. Utegnem iti vse do konca. Vsaj tako se trenutno počutim. Ničesar ne želim prehitro napovedovati, toda imam občutek, da bom letos na peščenih igriščih boljša kot lani. To bi rada dokazala predvsem na Odprtem prvenstvu Francije,“ pravi srbska teniška igralka, ki se pospešeno uči francoskega jezika.

Jelena Janković
Jelena Janković FOTO: Reuters

Pričakuje namreč, da bo v sklepnih bojih pariškega turnirja navzoče nagovarjala kar v francoščini. „Paziti moram, kaj bom rekla, ko mi bodo, vsaj tako upam, vročili pokal za zmagovalko turnirja. Rada bi jih nagovorili kar v francoščini,“ optimistično zveni 23-letna Janković.

Jelena Janković
Jelena Janković FOTO: Reuters

Srbkinja je pred dnevi dočakala tudi upodobitev na poštni znamki za 20 dinarjev. „Ne moti me to, da sta Novak Djoković (46 dinarjev op.a.) in Ana Ivanović (30 dinarjev) upodobljena na vrednejših znamkah, bolj me moti to, da slikarka nikakor ni ujela mojega videza. Še posebej sem razočarana nad mojimi nogami, ki jih je umetnica povsem zgrešila. Povsem me je popačila,“ je zgrožena Beograjčanka, ki največ časa preživi v Bradentonu na Floridi.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sasasa1
04. 05. 2008 22.44
Sedems, koza (ali kozel) si ti, ker nikoli ne boš zaslužil toliko keša, kot ga zdaj ona.
sedems
04. 05. 2008 18.58