Drugi športi

Hribar in Kožul naletela na previsoko oviro

Linz, 19. 10. 2024 11.38 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska namiznoteniška igralca Peter Hribar in Deni Kožul sta v četrtfinalu moških dvojic na evropskem prvenstvu v Linzu naletela na previsoko oviro. Tekmeca sta bila Avstrijec Maciej Kolodziejczyk in Moldavec Vladislav Ursu, ki nista oddala niza in sta slavila prepričljivo s 3:0. Pred tem sta izločila Darka Jorgića s partnerjem.

Deni Kožul in Andreja Ojsteršek Urh
Deni Kožul in Andreja Ojsteršek Urh FOTO: Anže Malovrh STA

Slovenca Peter Hribar in Deni Kožul sta v osmini finala moških dvojic s 3:2 premagala francosko dvojico Florian Bourrassaud in Esteban Dorr, ki sta na svetovni lestvici na 12. mestu med dvojicami. Z velikimi načrti sta krenila v četrtfinalni boj, a avstrijsko-moldavska naveza ni pokazala prevelikih slabosti ter je prepričljivo odpravila slovensko kombinacijo, in sicer brez oddanega niza s 3:0 (9, 14, 10).

V polfinalu moških dvojic tako ne bo slovenskega dvojca. A slovenska vrsta ima na prvenstvu v Linzu še zelo vroče železo v ognju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.