Drugi športi

FOTO: Za koga navijajo bogati in slavni?

Ljubljana, 13. 11. 2008 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številni filmski, glasbeni in drugi zvezdniki so pogosto obiskovalci športnih prireditev in tudi zvesti navijači. Med njimi so David Beckham, Shakira, Lewis Hamilton, Boris Becker in številni drugi.

Večina zvezdnikov že leta navija za svoje moštvo, med najbolj zvestimi je brez dvoma Jack Nicholson, ki že dolga leta ni zamudil tekme košarkarjev Los Angeles Lakers. Med "fani" Jezernikov so tudi Sly Stallone, pa Justin Timberlake, v zadnjem času pa tudi David Beckham. Staples Centre, domača dvorana Jezernikov, je tudi zbirališče zvezdnikov, Becks, ki igra za nogometno moštvo Los Angeles Galaxy, si rad ogleda Kobeja Bryanta in kolege iz prve vrste.

Igralec Kevin Costner je navijač angleškega Arsenala, prav tako kot svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton, igralec Rowan Atkinson, reper Sean "Diddy" Combs in celo kraljica Elizabeta. Za angleške klube navijajo tudi Sly Stallone (Everton), vodja glasbene skupine Oasis Noel Gallagher (Manchester City) in igralec Sean Bean (Sheffield United).

Madridski Real si "lasti" Toma Cruisea, Magica Johnsona in   atraktivno pevko Shakiro, ki je priznala, da navija za "beli balet".

Nemška premierka Angela Merkel navija za Energie Cottbus, ki ga vodi slovenski trener Bojan Prašnikar, boksarska brata Kličko pa navijata za hamburškega drugoligaša St. Pauli. Boris Becker je prav tako nogometni navijač in je pogosto na tribunah ob tekmah münchenskega Bayerna.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pealj
13. 11. 2008 15.35
hrvaški nk žumberak rox :p
fjfhj fj
13. 11. 2008 14.13
cele je zakon
pizdun.matej@gmail.com
13. 11. 2008 13.59
js navijam za MIK CMCELJE
Mr. Ne-Yo
13. 11. 2008 13.52
kdo pa navija za publikum iz celja??????????