Drugi športi

Federer: Tiger bo kmalu takšen, kot smo ga nekoč poznali

Ljubljana, 15. 01. 2010 20.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švicarski teniški as Roger Federer je prepričan, da se bo osramočeni golfist Tiger Woods kmalu vrnil na golf igrišča.

Roger Federer
Roger Federer FOTO: Reuters

Federer je v intervjuju za francoski športni dnevnik L'Equipe dejal, da verjame, da se bo Tiger Woods prav kmalu vrnil v tisti dobri formi, v kakršni smo ga nekoč poznali. Švicarski teniški as pa je tudi poudaril, da bo imel Woods pri vrnitvi vso njegovo podporo. „Tabloidi so povsem ponoreli, sponzorji pa so se razbežali,“ je dejal Federer. „Sam sem se vedno zavedal, da lahko dober ugled in kariero, ki sem jo gradil dolga leta, uničim v trenutku. Seveda se ob misli na kaj takega kar naježim.“

Federer je v intervjuju tudi nekoliko ošvrknil rumene medije, saj je prepričan, da so prekoračili meje dobrega okusa. „Tiger potrebuje mir in prav kmalu bo znova postal tisti stari golfist, ki smo ga nekoč poznali,“ je za konec še dejal Federer.

Tiger Woods-1
Tiger Woods-1 FOTO: Reuters

Triintridesetletni Woods, prvi na svetovni lestvici v golfu, je 15. novembra zmagal na mastersu na igrišču Kingston Heath v Melbournu v Avstraliji ter dosegel svojo 93. turnirsko zmago. V zadnjih tednih pa je bil zaradi skokov čez plot deležen pozornosti ameriške in svetovne javnosti.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

contador
16. 01. 2010 00.37
če mata pa skupaj še z henryjem reklamo za gilette...