Drugi športi

Đoković zaradi poškodbe končuje nastop v Parizu

Pariz, 04. 06. 2024 17.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Teniški zvezdnik Novak Đoković končuje z nastopi na odprtem prvenstvu Francije. To je sporočil po zmagi v osmini finala, kjer je po petih nizih, s 3:2, premagal Argentinca Francisca Cerundola. Videti je bilo, da ima veliko težav s poškodbo, sedaj pa je jasno, da so bolečine v desnem kolenu očitno prehude. Casper Ruud je tako že napredoval v polfinale tega turnirja. 25. zmaga na turnirjih za grand slam se tako zdi še zelo daleč, sploh, ker je njegova forma v zadnjem času precej slabša.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da je Novak Đoković odpovedal polfinalni nastop na odprtem prvenstvu Francije (zdravniški pregled je razkril, da je poškodba osrednjega dela meniskusa desnega kolena resna), pomeni tudi, da bo Italijan Jannick Sinner prevzel vodilno mesto na lestvici ATP. Slednji si je polfinalni nastop priboril z zmago proti Grigorju Dimitrovu s 3:0. Tam ga čaka obračun s Carlosom Alcarazom, ki je bil boljši od Grka Stefanosa Cicipasa. Casper Ruud bo nasprotnika dobil po dvoboju med Nemcem Alexandrom Zverevom in Avstralcem Alexom De Minaurjem

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zmerni pesimist
04. 06. 2024 20.57
+3
Krivi pa organizatorji to pa ni glih lepa izjava
oježeš
04. 06. 2024 19.24
+2
Nobenemu športniku ne želim kakršne koli poškodbe. Sem pa upal, da se bo našel igralec, ki ga bo premagal v dvoboju.
bobiv
04. 06. 2024 18.20
-1
Škoda, se vidimo na OI!
Amor Fati
04. 06. 2024 17.37
+1
Bolje, da je ven s turnirja kot pa da tvega, da se mu zadeva še poslabša. Ni ravno luštno igrati tenis na pet dobljenih nizov, sploh, če ti nasproti stoji nekdo, ki ima isto kvaliteto kot ti, isto trenira kot ti, in je pošteno odločen, da te premaga.