Drugi športi

Čupić najbližje Zagrebu

Zagreb, 15. 02. 2009 09.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši Zagreba CO, kjer si kruh služi tudi slovenski reprezentančni vratar Gorazd Škof, si v klub želijo zvabiti tudi rokometaša velenjskega Gorenja Ivana Čupića.

Ivan Čupić naj bi v prihodnji sezoni igral za Zagreb CO.
Ivan Čupić naj bi v prihodnji sezoni igral za Zagreb CO. FOTO: Reuters

Vodstvo rokometnega kluba Gorenje Velenje se zaveda, da bodo po končani sezoni v klubu težko zadržali desnokrilnega igralca Ivana Čupića. Hrvaški reprezentant je namreč s predstavami na svetovnem prvenstvu navdušil številne rokometne velikane, najbolj pa so se zanj ogreli pri Zagrebu.


Ambiciozna uprava nekdanjih evropskih klubskih zmagovalcev želi namreč, da bi bil klub reprezentanca v malem, poleg Petra Metličića, ki se bo po koncu sezone iz Ciudad Reala preselil ravno v Zagreb, pa naj bi se iz Velenja v hrvaško prestolnico preselil še popularni Čupko.


Dvaindvajsetletnik naj bi zapolnil vrzel po koncu kariere Mirze Džombe, ki po sporu s trenerjem in selektorjem Linom Červarjem več ne dobiva priložnosti. Velenjčani bi si prodajo Čupića lahko dobro zaslužili, saj je uprava velenjskega kluba z njim podpisala triletno pogodbo, neuradno pa naj bi se njegov zastopnik Saša Bratić že mudil v Zagrebu na prvih pogovorih o prestopu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mathia
15. 02. 2009 14.47
Dobro se ta direktor Zagreba trudi..... Svaka jim čast... Tak se zastopa klu, ne pa ta solata ki se z Celjem dogaja.....
anny.mimy
15. 02. 2009 12.07
nee ga pustit. xD
anny.mimy
15. 02. 2009 12.05
ne ga pustit. :P
UrškaM
15. 02. 2009 09.52
To je poteza, za male pare kupiš najprej hrvaškega igralca in ga nato za velike prodaš nazaj na hrvaško...............Tak se dela če je direktor v ekipi, ki ve kako in kaj. Naj malo pomislijo kdaj so imeli v Celju kaj podobnega za pokazat.