Drugi športi

Celjani niso kontaktirali Smajlagića

Celje, 02. 12. 2008 15.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V rokometnih krogih se pojavljajo vse glasnejše govorice, da naj bi vodstvo Celja Pivovarne Laško po končanem svetovnem prvenstvu zamenjalo strokovnega šefa moštva.

Če pogledamo dosežene rezultate Toneta Tislja v letošnji tekmovalni sezoni, potem bi ga morala uprava že pred časom razrešiti. Predvsem sramotna predstava v Slovenj Gradcu in poraz z 29:20 ter dve blamaži proti Chamberyu v ligi prvakov sta argumenta, s katerim bi lahko vodstvo Celja Pivovarne Laško strokovnjaka razrešilo.

Tonetu Tislju se kljub skromnim rezultatom stolček ne trese.
Tonetu Tislju se kljub skromnim rezultatom stolček ne trese. FOTO: Damjan Žibert

Spomnimo, da je Kasim Kamenica moral klub zapustiti zaradi poraza na Islandiji proti Valurju, nato pa je bil še čez noč razrešen kot selektor reprezentance. Neuradno naj bi v Celju že imeli rešitev za Tislja, največ pa je govora o selektorju Egipta Irfanu Smajlagiću. S Hrvatom v zadnjih tednih nihče iz celjskega kluba ni govoril, drugače pa je bilo pred začetkom tekmovalne sezone. Tudi v Celju so potrdili, da ta konec tedna v Gradcu, kjer so Egipčani gostovali na turnirju, ni bilo nikogar. Če bi prišlo do menjave na mestu trenerja, potem naj bi Tiselj svojo trenersko pot nadaljeval na krmilu slovenske reprezentance. "V začetku decembra bo seja predsedstva RZS, ki bo odprta za javnost in takrat boste dobili odgovor na to vprašanje,“ so nam na vprašanje o menjavi selektorja odgovorili v tiskovnem predstavništvu Gorenja, ko smo želeli s strani predsednika Rokometne zveze Slovenije Franja Bobinca izvedeti, ali se Miro Požun res poslavlja s selektorskega mesta. "Jaz sem že pred časom dejal, da se lahko poslovim z mesta selektorja članske reprezentance,“ je dejal Požun, ki mu je dosti govoric, povezanih z njegovo menjavo.

Številni celjski rokometaši bi bili z menjavo trenerja zadovoljni, vprašanje pa je, kako na to gledajo reprezentanti. Ob tem dodajmo, da se med imeni za novega selektorja slovenske rokometne reprezentance pojavlja tudi Marko Šibila.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sebach93
07. 12. 2008 00.43
Se strinjam z vama
celan
03. 12. 2008 14.04
@slovenc2: sej dnar že majo za prave nakupe, sam ne vem ka prčkajo da ne nabavjo.... dnar je stara fora, ki ji nihče več ne naseda.....
slovenec2
02. 12. 2008 22.25
kak pa naj zmaguje če ni tapravih igralcev, saj ni čarovnik, ne more z klubom ki ima povprečne igralce osvojiti LP .. ..nekaj igralcev je dobrih npr. špiler, rezar , kokšarov ,... samo nemorejo vsega sami naredit, prvo denar za okrepitve potem pa spet na vrh europe
skofnajaci12
02. 12. 2008 15.56
jaoo še to ja...eh BV