Drugi športi

Bratić: Čupić je bližje Zagrebu kot Rhein Neckarju

Velenje, 29. 08. 2009 14.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Velenjski rokometaši se mudijo na mednarodnem turnirju v Banja Luki, trener Ivica Obrvan pa še vedno čaka na vrnitev nesrečnega Ivana Čupića.

Ivan Čupić
Ivan Čupić FOTO: Damjan Žibert

Hrvaški reprezentant Ivan Čupić mogoče v letošnji sezoni sploh ne bo oblekel dresa prvakov iz Velenja. "On ima pogodbo z velenjskim klubom in treba jo je spoštovati. Fant je še mlad, ima 23 let, in ne sme se mu muditi. S predstavniki velenjskega kluba sem govoril, oni sami vodijo pogovore z interesenti, na meni pa je, da igralcu v primeru prestopa zagotovim dobro pogodbo," je za 24ur.com povedal zastopnik igralca Saša Bratić, ki se te dni mudi na mednarodnem turnirju v Poreču. Po zadnjih informacijah je velenjska 'cena' hrvaškega reprezentanta 200 tisoč evrov, najresnejši snubci pa so ta hip predstavniki nemškega Rhein Neckar Löwena.

V Mannheimu mrzlično iščejo desnokrilnega igralca, kar priznava tudi novi trener Levov Ola Lindgren. "Spremljamo dogajanje na tržišču, vendar zaradi tega nismo nervozni. Preteklo bo še nekaj časa preden bomo javnosti predstavili novega igralca. Ekipo je potrebno okrepiti, novi igralec pa mora ustrezati načinu igranja našega moštva. Čupić je igralec svetovnega formata in imamo ga na listi," je za Mannheimer Morgen povedal švedski strateg, ki upa, da se bo Metkovčan iz Velenja preselil v Mannheim.

Rhein Neckar Löwen pa ni edini klub, ki bi rad v novo sezono startal z Ivanom Čupićem. Še vedno v njegov prihod verjemejo pri Zagrebu, kjer so bogato zaslužili s prodajo Domagoja Duvnjaka (1,1 milijona evrov – v treh obrokih). "Menim, da je Čupić ta hip bližje Zagrebu kot Rhein Neckar Löwenu," je dodal Bratić.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BB90035
29. 08. 2009 23.24
Čupič pa ostaja v Gorenju.Pa nehite že nakladat s temu kje bo igrau .
fcb4ever
29. 08. 2009 17.15
pa jst nevem kaj je to čupiću se je usral en sp pa misljo da je nevem kaj čupić se bo moral še precej dokazat preden bo bil zares vrhunski 1 svetovno prveenstvo še nič nepomeni