Drugi športi

Ani ne dišijo nedeljski dvoboji

Beograd, 11. 09. 2008 11.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Srbska teniška lepotička Ana Ivanović je dejala, da ni preveč navdušena nad igranjem ob nedeljah.

Ana Ivanović
Ana Ivanović FOTO: Reuters

Igrati proti odličnim teniškim igralkam, kot so Marija Šarapova, Jelena Janković in sestri Williams, za srbsko teniško igralko Ano Ivanović predstavlja pravi navdih. „To je za mene velika motivacija in tega se vsakič zelo veselim,“ je dejala Ana.

Lepo Srbkinjo včasih motijo le nedeljski dvoboji, ki jo čakajo na nekaterih turnirjih. „Nisem navdušena nad tem, da nekateri turnirji potekajo tudi ob nedeljah," je dejala Ivanovičeva.

Obregnila pa se je tudi nad tem, da na turnirjih za grand slam niso dovoljeni posveti s trenerji. „Ne vem, kaj naj si mislim o tem. Seveda je to lahko velika pomoč, meni je v preteklih dvobojih to že pomagalo, saj me je nekoliko pomirilo in lahko sem bolj jasno razmišljala. Res pa je, da je to tudi velika nevarnost, saj nam trener lahko pomaga na vseh turnirjih, žal pa ne tudi na tistih najpomembnejših, kot so veliki slami,“ je bila kritična Ana. Ivanovićeva na WTA lestvici trenutno zaseda tretje mesto.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Simon Vukovi?
11. 09. 2008 16.58
zdej je trenutno se tretja do konca sezone bo ze deseta ker se fuuull vidi kako pada v formi.