Drugi športi

Adžić o Romunkah: Bukarešta je po imenih tista, ki si zasluži zaključni turnir

Ljubljana, 20. 02. 2024 14.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V soboto je postalo jasno, da so si rokometašice Krima Mercatorja že četrto sezono zapored priborile svoje mesto v play-offu EHF Lige prvakinj! Slabih 24 ur pozneje pa so dobile še svoje tekmice v nadaljnjem krogu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. To bodo rokometašice romunske CSM Bucuresti. Oba dvoboja bomo prenašali tudi na Kanalu A in VOYO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To bodo rokometašice romunske CSM Bucuresti. "Ekipa Bukarešte je po imenih tista, ki si zagotovo zasluži zaključni turnir. V skupinskem delu so imele veliko težav s poškodbami glavnih igralk, zdaj pa se počasi vračajo v igro. V play-offu bodo verjetno kompletne," je svoje prve misli za uradno spletno stran kluba zbral glavni strateg Dragan Adžić in dodal: "Tekmice dobro poznamo. Z njimi v zadnjih dveh letih dobro sodelujemo, med poletjem smo skupaj trenirali v Ljubljani."

Prva medsebojna tekma bo 16. ali 17. marca odigrana prav v naši prestolnici, povratno srečanje pa v romunski Bukarešti teden dni pozneje. Adžić se zaveda, da je pred Krimovo družino zahtevna naloga, a optimistično zre proti naslednjima dvema tekmama: "Verjamem, da smo na koncu lahko boljši. Lahko naredimo dober rezultat in izločimo ekipo, ki cilja na sam evropski vrh."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

marjanovic.drazen
20. 02. 2024 16.48
-3
Adzic - Hadzic - Hadzija - Turki
andro69
20. 02. 2024 16.19
-3
Bosanci vodijo Slovenijo....