Pariz 2024

Andreja Leški: Ta zmaga je od vseh nas

Ljubljana, 12. 08. 2024 18.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.V., Ž.Ž., STA
Komentarji
4

Slovenska judoistka Andreja Leški še vedno podoživlja dvoboje, v katerih si je prislužila zlato olimpijsko medaljo. Čeprav je od njenega zmagoslavja minilo že kar nekaj časa, njeno slavje še vedno traja in veseli se tudi priložnosti, da bo lahko svoj uspeh proslavila skupaj z drugimi slovenskimi olimpijci ter znova začutila podporo ljudi, ki so med olimpijskimi igrami dihali s slovenskimi športniki.

Več videovsebin
  • Pogovor s Tonijem Vodiškom po vrnitvi z olimpijskih iger
    03:30
    Pogovor s Tonijem Vodiškom po vrnitvi z olimpijskih iger
  • Pogovor s Tonijem Vodiškom pred sprejemom olimpijcev
    03:33
    Pogovor s Tonijem Vodiškom pred sprejemom olimpijcev
  • Pogovor z Janjo Garnbret na Železniškem muzeju
    03:37
    Pogovor z Janjo Garnbret na Železniškem muzeju
  • Pogovor z Andrejo Leški pred sprejemom na Kongresnem trgu
    03:43
    Pogovor z Andrejo Leški pred sprejemom na Kongresnem trgu

 

Nekaj dni je minilo od zlatega odličja judoistke Andreje Leški. "Malo bolj je urejeno vse v moji glavi, vse skupaj se je malo bolj umirilo. A še vedno je vse ena globoka sreča, ki jo kar podoživljam vsakič, ko me kdo malo opomni ali vpraša kaj v povezavi s tem, tako da je res čudovito," je dejala 27-letnica. Ta je dodala, da je bil to vrhunec leta in zdaj sledi malo odmora pred razmišljanjem o prihodnosti.

"Danes se počutim, kot da potrebujem kavico, da ne padem skupaj. Ampak vsa čustva, ljudje, ki so tukaj, in kaj vse se pripravlja v Ljubljani, koliko ljudi nas bo pričakalo, me drži budnega. Kar gori v meni, saj ne vem točno, kaj pričakovati," pa je povedal Vodišek po prihodu iz Pariza.

Proti prihajajočim tekmovanjem še ni veliko pogledoval: "Nisem še gledal naprej. Prvi kratek načrt se je dobro naspati in spočiti, ker se počutim, kot da bom vsak čas padel skupaj, ter proslaviti to z vsemi bližnjimi, prijatelji, družino, ki so verjeli vame že od začetka."

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dolar Kramp
13. 08. 2024 08.32
Če bi to vedel, bi šel tudi sam kladivo metat.
aviktora
12. 08. 2024 21.44
+1
Od nje imaš samo ti korist.
Magic-G-spot
12. 08. 2024 21.40
+1
Čestitke. Večina bo zlato iz OI samo sanjala.
spoštovanje
12. 08. 2024 19.23
+4
bravo drejčikaaaaaaaaa