Šport

Olimpija odpustila dva tujca

Ljubljana, 04. 12. 2007 13.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejski klub ZM Olimpija je odpustil dva kanadska igralca, Corupeja in Jardina.

Ryan Jardine (v sredini) ni več član ljubljanskega moštva.
Ryan Jardine (v sredini) ni več član ljubljanskega moštva. FOTO: Damjan Žibert

V zadnjem obdobju se v vrstah hokejskega kluba ZM Olimpija dogajajo številne kadrovske spremembe. Po odstopu trenerja Ildarja Rahmatulina je na vročo ljubljansko klop sedel Američan Mike Posma, kmalu zatem pa sta v Ljubljano dopotovali dve novi okrepitvi. Finski branilec Pasi Petrilainen je prišel na enomesečno preizkušnjo, medtem ko je ameriški napadalec Brian Felsner že podpisal pogodbo.

Kot so sporočili iz klubske uprave, pa so zaradi preslabega učinka odslovili dva kanadska napadalca, Kennyja Corupa in Ryana Jardina. Za oba napadalca se zanimajo v Italiji, kjer je sicer Corupe lani že igral (Milano) in bil najboljši strelec končnice. V zelenem dresu je v ligi EBEL na 28 tekmah dosegel le sedem zadetkov in osem podaj. Jardine je imel še slabši učinek in je na 27 tekmah zbral le 13 točk (pet zadetkov in osem podaj).

ZM Olimpija je trenutno na predzadnjem, devetem mestu avstrijske lige EBEL in želi do končnice izboljšati igro, zato uprava že išče nove okrepitve.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

normalno!
04. 12. 2007 15.50
pa to ne morš verjet. kok se "gu.zonje" igrajo z olimpijo! sam da majo oni pouhno rt vsega!