Šport

Od smučanja k ljubezni

Zagreb, 19. 04. 2007 12.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA/Reuters
Komentarji
2

'Prišel je čas za slovo. Glavni razlog so moje poškodbe,' je ob slovesu povedala ena najboljših hrvaških športnic.

Kljub slovesu Janice Kostelić pri njenih navijačih vendarle še tli iskrica upanja, da jo bodo nekoč še vedeli na belih strminah, čeprav trenutno uživa v druženju s svojim fantom in delom v lepotnem salonu, ki ga je pred časom odprla na Reki.
Kljub slovesu Janice Kostelić pri njenih navijačih vendarle še tli iskrica upanja, da jo bodo nekoč še vedeli na belih strminah, čeprav trenutno uživa v druženju s svojim fantom in delom v lepotnem salonu, ki ga je pred časom odprla na Reki. FOTO: Reuters
Za moje slovo niso krivi novinarji, temveč jaz. Rada pa bi poudarila, da sem povsem običajno dekle, ki se ne želi videti na naslovnicah časopisov. Janica Kostelić

To, kar so hrvaški mediji napovedovali zadnje dni, se je uradno zgodilo. Janica Kostelić, najboljša hrvaška športnica zadnjih let, je sporočila, da je končala kariero alpske smučarke.

"Prišel je čas, da se poslovim, četudi si še vedno želim smučati. Glavni razlog za to so moje poškodbe. Pretrpela sem že toliko bolečine in nočem še enkrat čez to," je dejala 25-letna Zagrebčanka, štirikratna olimpijska prvakinja, ki si je lani zaradi težav s poškodbami kolen in hrbta vzela enoleten premor, tako da v zadnji sezoni ni nastopala.

Janica se je zaljubila. Na fotografiji je s fantom Borisom.
Janica se je zaljubila. Na fotografiji je s fantom Borisom. FOTO: Reuters

Kostelićeva se bo zdaj posvetila svojemu lepotnemu salonu, ki ga je na Reki odprla pred nedavnim. Počasi se bo umaknila iz javnega življenja, kjer bo uživala tudi s svojim novim fantom Borisom. "Zaljubila sem se in srečna sem s fantom Borisom," je zatrdila. Nisem tip človeka, ki išče medijsko pozornost, zato menim, da bo moje življenje odslej mirnejše, je še dejala hrvaška snežna kraljica.

Četudi pa se je odločila, da ne bo nikoli več profesionalno smučala, je Janica kot Janica dodala: „Nikoli ne reci nikoli. Morda pa se bom nekega dne vrnila“.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sanja06@email.si
19. 04. 2007 19.54
meni je pa žal da taki primitivci kot si ti matej.jack tlačijo zemljo! Janica vse najlepše. navijači iz slovenije te ne bomo nikoli pozabili!!
captivo
19. 04. 2007 16.50
Mi je kar malo žal za borisa