Šport

Nole razkril težave

Pariz, 02. 11. 2007 18.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tenisač Novak Đoković je razkril razloge svojih slabih iger na turnirju v Parizu.

Novak Đoković (levo) je čestital tekmecu Fabricu Santorojo za zmago.
Novak Đoković (levo) je čestital tekmecu Fabricu Santorojo za zmago. FOTO: Reuters

Najboljši srbski tenisač Novak Đoković-Nole je nepričakovano hitro izpadel na Mastersu v Parizu, premoč pa je moral priznati Francozu Fabricu Santoroju. Mnogi so se spraševali, kje tiči vzrok za njegovo slabo igro, saj je Srb v zadnjih tednih in mesecih igral izvrstno in si že pred časom zanesljivo zagotovil nastop na prestižnem finalu sezone, turnirju Masters v Šangaju. Na tem turnirju se bo konec leta pomerilo najboljših osem tenisačev na ATP-lestvici.

Beograjčan je potožil, da je bil pred prihodom v Pariz zaradi hudih bolečin pri zobozdravniku. Stomatolog mu je izpulil dva modrostna zoba in tako mladenič nekaj dni zaradi slabega počutja sploh ni treniral. Nole je vzel sredstva proti bolečinam, a ni pomagalo in je tekmo odigral pod vsemi pričakovanji, kar je priznal. "Precej me je bolelo, zato sem igral le s 30% moči. Sedaj imam čas za počitek, saj se želim maksimalno pripraviti za zadnji turnir v sezoni."

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

HandOfSteel
03. 11. 2007 15.43
A ni logicno, da ce nisi zdrav, ne mors na polno trenirat ... da to ugotovis ni treba bit ravno bister ...
Tonček Balonček
02. 11. 2007 19.30
Tudi sam sem že slišal, da če te boli kak zob (ali celo dva, trje..) , se težko aktivno ukvaraš s športom.. No, gospod Đoković je to resnico zdaj potrdil. Hvala Đoki!