Nogomet

Zidane ostal brez prvega treninga, Isco in Marcelo prišla na prost dan

Madrid, 12. 03. 2019 16.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V torek bi moral povratnik na klop Real Madrida Zinedine Zidane že voditi prvi trening članskega moštva, ki pa so ga Madridčani odpovedali. Kljub temu so snemalci pred vhodom v klubski center Valdebebas "ujeli" v zadnjem času precej problematična Marcela in Isca, ki sta z redkimi soigralci trenirala kljub prostemu dnevu.

Več videovsebin
  • Marcelo, Isco in Vinicius Jr. so po odpovedi prvega treninga pod vodstvom Zinedina Zidana prišli v klubsko bazo
    00:45
    Marcelo, Isco in Vinicius Jr. so po odpovedi prvega treninga pod vodstvom Zinedina Zidana prišli v klubsko bazo
  • Iz 24UR: Padli vladarji Evrope želijo z Zidanom nazaj na prestol
    01:58
    Iz 24UR: Padli vladarji Evrope želijo z Zidanom nazaj na prestol

Isco in Marcelo "nista želela izgubljati časa" po odhodu Santiaga Solarija, je o torkovem dogajanju v Realovi klubski bazi Valdebebas poročal madridski dnevnik AS. Španski mediji so pričakovali, da bodo v torek prvič po povratku v klub na delu videli Zinedina Zidana, ki se je v ponedeljek senzacionalno vrnil na klop belega baleta, a trening so pri aktualnih evropskih prvakih odpovedali.

Marcelo (desno) je med nogometaši, ki so v tej sezoni najbolj razočarali navijače Reala.
Marcelo (desno) je med nogometaši, ki so v tej sezoni najbolj razočarali navijače Reala. FOTO: AP

Kljub temu so nekateri nogometaši prišli v klubski center, največ obrvi je dvignil prihod branilca Marcela in vezista Isca, ki sta zdaj že bivšemu strategu Reala Solariju povzročala nemalo preglavic, zdaj pa naj bi se želela "prikupiti" Zidanu, ki je nanju vedno računal. Isco je bil na pobudo Solarija nazadnje tudi kaznovan s strani kluba, saj na tekmo Lige prvakov z Ajaxom ni prišel s klubskim avtobusom.

ISCO

MARCELO

Ni se želel tehtati
Marcelo je po poročanju dnevnika AS sicer v zadnjem času že večkrat prišel trenirat kljub temu, da je imel s soigralci prosto, izgubil naj bi tudi tri kilograme. Prav kilogrami naj bi bili v osrčju spora med Iscom in Solarijem, radio Cadena SER je poročal, da je vezist iz Malage nedavno zavrnil Argentinčevo zahtevo, da se člani prvega moštva stehtajo. To naj bi zavračal ves čas Solarijevega vodenja članske ekipe.

REAL

Zidane si po poročanju madridskega športnega dnevnika želi "rehabilitirati" oziroma zadržati oba nogometaša, čeprav se je zdelo, da je Marcelo z več kot eno nogo že stopil skozi vrata stadiona Santiago Bernabeu, saj ga snubita Juventus in njegov dobri prijatelj Cristiano Ronaldo. V torek se je v Valdebebasu pojavil tudi Vinicius Jr., ki pa je poškodovan, a je imel obetavni brazilski napadalec na sporedu terapije. V tej sezoni najverjetneje ne bo več igral, medtem ko lahko Zidane z zdravimi varovanci medtem že razmišlja o "drugem (trenerskem) debiju" ta konec tedna, ko na Bernabeu prihaja Celta iz Viga.

REALCELTA

LESTVICA

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
12. 03. 2019 17.26
+26
Marcelo in Isco sta povzročala težave Solariju ??? Solarij joh je povzročal nogometašem in navijačem Reala !!!!!
Robert Flisar
12. 03. 2019 19.53
+7
prav imaš.Čeprav je Marcelo,ves čas v eri Solarija sedel na klopi,je bil tiho,in čakal na svojo priložnost,in opravil sedenje na klopi,brez pripomb.Kaj potem reči za Isca,ki je ves ta čas pod Solarijem,sedel na tribuni,od njega tudi ni bilo slišati nobene besede pritoževanja,samo vi 24kurovci imate neke svoje mišljenje,ki je zraslo v studijih 24ur in samo poneumljate,te vaše bralce,samo,da bi brali vaše članke in bi vi iz leta v leto lepo objavljali,da je 24ur najbolj bran spletni medij v SLO,a briga vas,da pri tem,greste prek vsake meje dobrega okusa in pišete izmišljotine...
Robert Flisar
12. 03. 2019 19.58
-2
Nekaj podobnega,kot že zadnje dni,tako v športu v 24ur,kot kjer drugje,omenjate tekmo Juve-atletico,in ste poveličevali Juve,a Atletico pa poslabšali,Juve sem,juve tja..a kje je bil v teh zadnjih dneh pri vas naš Jan Oblak,nikjer,ker igra proti Ronaldoju,in v katerega očitno pri vas izredno palijo..A danes bo Atletico vrgel ven ta vaš Ronaldo tim,boste,pa jutri v športu ob 19:45,poveličevali Jana Oblaka.Še dobro,da ne gleda on pop tv,ker bče bi in videl,kaj počnete,bi verjetno tako hitro šel iz reprezentance,kot je sedaj prišel nazaj..zelo brezobrazno...
anja.mih
13. 03. 2019 15.34