Nogomet

'Glede na prejšnjo tekmo se je videla razlika v energiji. Fantje so dobro sprejeli kritiko'

Ljubljana, 19. 02. 2024 08.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Aktualni slovenski nogometni prvaki iz Ljubljane so po 21. krogu prvenstva zaostanek z vodilnim Celjem, ki vsaj glede na točkovno prednost maršira proti drugemu naslovu prvaka v zgodovini kluba, zmanjšali za dve točki in grofom v hrbet gledajo z "mankom" 10 točk.

Nemanja Motika je dosegel prvi gol proti Radomljam.
Nemanja Motika je dosegel prvi gol proti Radomljam. FOTO: Damjan Žibert

Ljubljančani so na gostovanju v Domžalah proti Radomljam prišli do pomembnih treh točk. Druga tekma spomladanskega dela sezone se je v želeno smer odvila po zaslugi Nemanja Motike in novinca Antonia Marina, ki je ob debiju v začetni enajsterici dvakrat zadel. "Mislim, da gre za zasluženo zmago. Glede na prejšnjo tekmo se je videla razlika v naši energiji. Ko igraš dobro v obrambi, je vse lažje. Fantje so dobro sprejeli kritiko, na koncu se je to videlo tudi na igrišču. Čestitke vsem," je za uradno klubsko spletno stran dejal glavni trener zeleno-belih Zoran Zeljković

O debitantu Marinu, ki je prvič začel dvoboj v udarni enajsterici, in Ivanu Durdovu, ki je ob koncu srečanja okusil prve minute v zeleno-belem ... "Če govorimo najprej o Marinu, se zdi, da se je zelo dobro vključil v moštvo, saj je hitro dosegel dva gola. Vemo, da ima nekaj več. Veseli me, da je delal za ekipo in sodeloval tudi pri obrambnih zadolžitvah. Ni bil prisoten samo v eni fazi igre. Glede Durdova pa verjamem, da smo se prav odločili. Fant pozna našo igro, hkrati prihaja iz našega okolja. Srčno upam, da bo v prihodnje velika okrepitev za nas."

Zoran Zeljković (desno)
Zoran Zeljković (desno) FOTO: Damjan Žibert

Olimpija bo naslednjo tekmo odigrala v sredo, ko bodo v Stožicah gostovale Domžale. "V sredo lahko pričakujemo isto energijo. Vse bomo naredili za to. To je najmanj, kar lahko zagotovimo našim navijačem. Vemo, kaj se od nas pričakuje vsako tekmo, in s tem se moramo znati nositi," je povedal Zeljković.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

reaf
19. 02. 2024 09.50
+0
Razglasit NK Celje za prvaka in prvo nogometno/hulihansko ligo za 5 let zamrznit! NK Maribor pa razformirat, ukinit …
bomby1
19. 02. 2024 10.07
+1
Se strinjam. Celju razveljavili gol da ja ne bi pobegnil olimpiji.
bomby1
19. 02. 2024 10.09
+0
Se popolnoma strinjam, samo kaj ko so celju razveljavili gol da ne bi pobegnil olimpiji