Nogomet

Xabi Alonso zapušča Anfield Road?

Liverpool, 24. 05. 2009 16.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po poročanju britanskega tabloida News of the World naj bi španski nogometni reprezentant Xabi Alonso po končani sezoni zapustil Liverpool.

Xabi Alonso
Xabi Alonso FOTO: Reuters

Za Xabija Alonsa so v zadnjih mesecih velik interes pokazali pri Juventusu, Real Madridu, Arsenalu in Manchester Cityju, kje bo španski reprezentant navdaljeval športno pot, pa zaenkrat ni znano. Avtorji članka so kot vir navedli tesnega prijatelja nogometaša, med drugim pa so zapisali, da sedemindvajsetletnik na vsak način želi zamenjati sredino.

Že pred časom so pri Liverpoolu dejali, da lahko omenjeni nogometaš zapusti Anfield Road, njegova odškodnina pa je 20 milijonov evrov. Toliko uprava kluba potrebuje za nakup napadalca Carlosa Teveza (Manchester United).
 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Shakii
07. 02. 2011 19.59
pa je šou u real :/
boyam
25. 05. 2009 22.23
AmonAmarth ti si bedak posebne vrste.. če te ne gane zakaj pa potem tako burna reakcija.. fantina bo treba začet persen jemat za živce.. to je pa tvoj problem če drugi kao nasedamo na tvoje poste...no se nasmejem do srca ko te vidim kako se razburjaš... hahaha če nebi pisal poste prot liverpooli ne bi imel težave z mano... ampak dokler boš karkoli reku čez njih vedi da ti diham za ovratnik...lep pozdrav na primorsko
manunited993
25. 05. 2009 19.57
ja tevez pa u livrpul pa kaj še
AmonAmarth
25. 05. 2009 13.50
Boyam lej ti povem zdej kako in kaj... boli mene ku*ac kaj si ti...za mene si eno navadno gov*o in nič druzga. Pameti nimaš skor nič, ker če bi jo imel bi videl da jst 3/4 postov pišem samo zato da jeb*m tebe in tebi podobne kmete v glavo...in vi nasedate na mrtvo!! In se ženete in lomite jajca nazaj in kaj vem kaj še... kar se pa fuzbala tiče pa ni treba bit pametn...v končni fazi je letošnje prvenstvo povedalo vse...United ima 4 lovorike v žepu, bori se za peto in jo bo osvojil, ima naj igralca lige po izboru igralcev in trenerjev, je brez poraza v ligi prvakov že 24 tekem zapored in ne boš verjel piskali so jim manj penalov kot marsikateri ekipi v ligi. Pravte da so usra*i?? Hehe...če je ekipa usra*a pol nebi 3x zapored in 11x od kar obstaja premier liga osvojila naslove. Ferguson ima 31 lovorik...tok jih vsi pri Liverpoolu skup nimajo!! Kje je tu Liverpool...tam kjer že zadnjih 19 let...Unitedu gleda v hrbet...majo eno ligo prvakov in nekaj nepomembnih pokalnih lovorik in to je tud vse...dejstvo je da enostavno niso dorasli Unitedu...pa neglede na to da so bolj učinkoviti, imajo lepšo igro in so jih v Manchestru premagali 4:1 in jih dobesedno povozili. Takrat ste bli glasni tok da bolj nebi mogli biti...pa kaj jim pomaga ta zmaga če so spet praznih rok...prvenstvo se dobiva ko premaguješ Hull City, Wigan in podobne ne pa Man Utd...poleg tega je klop uniteda svetlobna leta pred klopjo Liverpoola in vseh ostalih in tu dela United razliko... Ja lahko sm nedonošenček če ti tko praviš...nism pa mentalno motena oseba kot ste določeni tu...kapiš?? zdej pa lahko pljuvaš naprej po meni in mislš kok me to gane!! V bistvu se pa dobesedno poš*ijem na take pantalone kot si ti!!
boyam
25. 05. 2009 13.13
amonamarth če sm jaz otrok.. kaj si potem šele ti?? nedonošenec..
AmonAmarth
25. 05. 2009 10.45
boyam...ce je tu kdo otrok si to ti...dej preberi si poste k jih pišeš. United ne podkupuje...korupcije v angleški ligi zaenkrat ni Scouserji so hotli Berbatova...sledi malo dogajanju in ne bluzi v prazno tko k ponavad United je pred vsemi samo zato ker majo pamet pri nakupih, dolgo klop in ne tok luzerskega trenerja ko vsi ostali (razen Arsenala) Če je tu kdo teslo nesposobno si to ti...nej ti bo jasno to...še en k je očitno bil zlorabljen v mladosti!! Budalaštine ej...ne morš verjet!!
boyam
25. 05. 2009 09.46
amonamarth si si otrok ker greš take pisat..seveda z pokupovanjem se marsikaj doseže, zato pa ste že 3 leta pri vrhu.. jbga mate več keša.. sam useno man utd je gnil klub... btw.. liverpool ni hotel berbatova.. ne kalti neumnosti teslo nesposobno
AmonAmarth
25. 05. 2009 07.13
boyam, borli, liverpool_boy(girl)... O lej lej...otroci se jezijo ker sem pljunil čez njihovega igralca...haha...dej najprej pometite pred svojim pragom pa nehajte pljuvat čez igralce Uniteda pol pa men bluzite nej neham čez igralce liverpoolal Če je tu kdo kmet ste kmetje navijači scouserjev in noben drug. In itak da bo united prvak tud drugo leto...pa ja ne dvomite v to...Liverpool so pač govna da jim ni para in ne bodo osvojili nč še naslednjih 10 let...get real...pljuvate čez fergusona...zakaj?? zato k je vaš trener zabit ko kamen!! Očitno ferguson le ni taka bud*la ko pravte...sploh pa 31lovorik k jih je osvoju pove vse...in vsak igralec uniteda ima več lovorik ko vaši buziji pr scouserjih!! Glede teveza pa tine_polje prav imaš...da ne ostane v Unitedu je krivo le to ker za njega zahtevajo tak keš...Berbatov invalid?? hahahaha...če je tak invalid pol mi povejte zakaj ga je lani Liverpool hotu za vsak keš?? Dej dej najprej si kaj preberte, pol pa komentirajte...ker imate iq v velikosti čevlja 1 mesečnega otroka...tko k vsi navijači scouserjev!! Zato vas pa tok boli k to pišem ker veste da mam prav...hahahaha
tina_polje
25. 05. 2009 01.59
boyam AmonAmarth sm zakaj vsa tevez zapušča.. ker za tak usran klub nima smisla več igrat.. ferguson pa je itak budalo.. namesto da bi prodal invalidnega berbatova... tevez nj bi ostal na OT-ju tko da ne vem od kje ti take ideje......če pa bi ns zapustu bi blo pa to zato ker zanga zahtevajo preveč denarja......drgač je pa on že na velik načinov pokazu da ma res rad Man. Utd. Glory Glory Man. United!!!!!!!!
Chatefucio
24. 05. 2009 22.19
Škoda-dobr je špilu...ampak, use se enkrat konča. Če tudi dobimo teveza, smo dobili ogromno-definitivno.
red.man2913
24. 05. 2009 21.58
boyam.... ferguson pa je itak budalo.. namesto da bi prodal invalidnega berbatova... ko bo kšn benitez osvoju tolk kokr je osvoju ferguson se oglaši, ker to kar naredi ferguson iz igralcev res ne morš verjet... berbatov je visok in spušča žoge soigralcem tevez je pa podoben rooneyu...zato berbatova ne bojo prodal.... LP
Borli
24. 05. 2009 20.53
dei amonmarth utihni!! misliš da sam man utd obstaja!!!
Jan Logar 1
24. 05. 2009 20.26
pa se neki usi k navijate za manchester poscijem se na vs i love liverpool forever
Jan Logar 1
24. 05. 2009 20.25
upam da bo tevez su u liverpool kr je res dobr sam je pa to velika skoda za man . un. zakwa ne prodajo unga invalida k hodt ne zna berbatova
boyam
24. 05. 2009 20.00
AmonAmarth sm zakaj vsa tevez zapušča.. ker za tak usran klub nima smisla več igrat.. ferguson pa je itak budalo.. namesto da bi prodal invalidnega berbatova... GO GO GO LIVERPOOOL!!!!!!!!!!!
najkomentator
24. 05. 2009 19.30
Al pa da je Benitez reku da ga ne proda pod nobenim pogojem...
balkanac12
24. 05. 2009 19.30
ka man.city misli da lohk vse kupi..pa daj no alonso gre v real
no.32
24. 05. 2009 19.26
čist za usakega fuzbalera k ga tle napišete da odhaja se zanima Man. City
liverpool_boy
24. 05. 2009 19.25
AmonAmarth A Spet pametuješ ali kaj ? Bodi že 1x Tiho in pejd na forum Man.Uniteda in tam pametujte,ker itak samo to znaste:S Bomo videli drugo leto,če se bo Man.Unitedu spet usralo oz. mu bodo sodniki pomagali do naslova prvaka!Do takrat pa nehaj pametovat kmet! Liverpool FC 4EVER! YNWA!
liverpool_boy
24. 05. 2009 19.21
Ne ne..:)..Nikamor ne iT.:)..ker bom zeLo pogrešal strele iz sredine in natančne dolge podaje :) Liverpool 4EVER! ynwa