Nogomet

Vsi obožujejo Duduja

London, 02. 03. 2008 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Navijač Arsenala je naredil spletni portal, ki je v celoti posvečen hrvaškemu Brazilcu Eduardu da Silvi.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: Reuters

Nogometaš Eduardo da Silva, ki se je pretekli vikend v dresu Arsenala na tekmi z Birminghamom nesrečno poškodoval, je sedaj dobil še svojo spletno stran, kjer mu oboževalci lahko izražajo podporo.

Če boste na internetu vtipkali "getwellsooneduardo", boste našli spletno stran, ki je v celoti posvečena popularnemu Duduju. Na naslovnici vas bo Arsenalov nogometaš pozdravil v dresu hrvaške reprezentance, na fotografiji pa mu družbo delata še Miki Rapaić in Vedran Ćorluka.

In kaj vse lahko najdete na omenjenem portalu? Arsenalov navijač, ki je spletno stran ustvaril, je poskrbel, da boste lahko prebrali vse najpomembnejše informacije v zvezi z grozljivo poškodbo, po kateri Eduardo že okreva. Navijači lahko dodajajo svoje komentarje. Dobre želje pa je na omenjeni strani Duduju sporočil tudi nogometaš Birminghama Martin Taylor, ki je glavni krivec za grozljivo poškodbo. Oboževalci pa so se spomnili tudi na nogometašev rojstni dan in mu čestitali za 25 let.

Ob takšni podpori se bo priljubljeni Eduardo zagotovo še hitreje vrnil na nogometne zelenice kot bi se sicer, tega pa se najbolj veselijo prav njegovi zvesti navijači.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

E-OL
02. 03. 2008 13.32
ma ja no sj res...ni ne prvi ne zadnji k se bo poškodoval, bla bla bla...edin kr jst tuki vidm je to da se zdj hrvati delajo čist preveč žalostno k je pač HRVAŠKI brazilec utrpel hujšo poškodbo...oh ja
slo1
02. 03. 2008 13.14
VSE BOLJ SE MI ZDI DA 24UR POSTAJA 24 SATA. pA KAJ ME BOLI ZA DUDUJE PA EDUARDE PA BILIĆE, PA OSTALE HRVATE! PIŠITE O SLOVENSKEM ŠPORTU
alexslevin@gmail.com
02. 03. 2008 10.21
Kozolc, a si ti mogoče novinar, avtor kakega članka na 24ur.com? :)
stonedking@email.si
02. 03. 2008 10.14
@alexslevin.....sam ne bi mogel bolje napisati.....se popolnoma strinjam s tabo
kozolc@email.si
02. 03. 2008 10.11
lol, alexslevin, a si pozabu vzet tablete za pomiritev živcec zjutri?
alexslevin@gmail.com
02. 03. 2008 10.07
In to je le ena novica. Bog ve, koliko novic je še napisanih na tak "floskarski" način, da človek niti ne ve. Kako naj človek zaupa medijem? Saj se lahko reče, da v tej novici "napaka" ni bila velika. Vendar, kot rečeno to ni bilo prvič.
alexslevin@gmail.com
02. 03. 2008 10.01
Koga pa imate za norca? http://getwellsooneduardo.wordpress.com NI SPLETNI PORTAL, TEMVEČ BLOG. "Dobre želje pa je na omenjeni strani Duduju sporočil tudi nogometaš Birminghama Martin Taylor" HAHAHA. Pa vi niste resni!!! Če si preberete dobro, Taylor sploh ni direktno uporabljal tega bloga, temveč ga je nekdo citiral. V sekciji "Messages for Eduardo" pa sploh ni popolnoma zanesljivo, da je to res Martin Taylor. Vsakdo se lahko prijavi pod takim imenom in napiše komentar. Avtorji spletnega mesta 24ur.com, oziroma avtorji člankov so zopet dokazali, da ko nimajo senzacionalnih novic, si jih pač izmišljujejo in oblikujejo po svoji meri. Temu se reče zavajanje in pranje možganov. Lahko vas je sram, saj se na tem spletnem mestu velikokrat dogaja, da so novice KAR NEKI. Ne bom nikoli pozabil, ko je nekje pisalo: "Georga Harrisona umoril vlomilec." Vemo, da je umrl za rakom. No, v glavnem, novice v takem stilu se očitno ponavljajo. Ampak res... a vas ni nič sram, ko pišete take neumnosti in jih potem prodajate? Ljudje niso neumni. Laž prej ali slej pride na dan. Samo da je senzacionalno, da se novice vedno spreminjajo in da se nabiva PageRank. Pa ni važno, če je novica resnična ali ne. Pa kaj ste vsi, ki to pišete študirali na FDV? Kaj tam vas učijo delat take neumnosti? Tako zavajanje me pa res razjezi.