Nogomet

Rdeči vragi so zamenjavo za Erika ten Haga neuspešno iskali v Milanu

Milano, 05. 10. 2024 12.10 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanski mediji poročajo, da so pri Manchester Unitedu dokončno obupali nad projektom Erika ten Haga, ki je poleti precej presenetljivo obdržal trenersko službo na Old Traffordu. Njegovo zamenjavo so videli v trenerju Interja Simoneju Inzaghiju, a je slednji ponudbo z Otoka že zavrnil.

Eriku ten Hagu se pošteno trese trenerski stolček ...
Eriku ten Hagu se pošteno trese trenerski stolček ... FOTO: AP

Dobro informirani italijanski novinar Tancredi Palmieri je na svojih družbenih omrežjih zapisal, da so želeli na Old Traffordu trenersko menjavo opraviti že v prihajajočem prestopnem roku. Zamenjavo za med navijači vse manj priljubljenega Erika ten Haga so videli v bistveno bolj priljubljenem Simoneju Inzaghiju

Verjetno se ob tem sprašujete, zakaj bi trener Interja, ki je klub v minuli sezoni zanesljivo popeljal do naslova italijanskega prvaka, leto poprej pa zaigral v finalu Lige prvakov, nadvse harmonično okolje Giuseppe Meazze zamenjal za Old Trafford, kjer vse od odhoda Sira Alexa Fergusona iščejo moža, ki bi klub vrnil na pota stare slave. 

In verjetno se je to vprašal tudi Inzaghi sam, saj je ponudbo rdečih vragov, kot poroča Palmieri, takoj zavrnil. 

Simone Inzaghi je ponudbi Uniteda hitro rekel ne.
Simone Inzaghi je ponudbi Uniteda hitro rekel ne. FOTO: AP

Pri Unitedu so se po košarici znova našli na začetku poti. Bojda ima, poročajo angleški mediji, ten Hag v nedeljo proti Aston Villi zadnjo priložnost, da si reši trenersko službo. V minulem krogu je na Old Traffordu Tottenham slavil s kar 3:0, nov poraz pa za United nikakor ne pride v poštev. 

Mimogrede, rdeči vragi so na prvih desetih tekmah v novi sezoni slavili le trikrat. In vse bolj se zdi, da je nova trenerska sprememba na Old Traffordu neizbežna ... 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.