Nogomet

VIDEO: Pokalni El Clasico vse bližje!?

Madrid, 27. 01. 2011 10.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V španskem kraljevem pokalu smo vse bližje pokalnemu El Clasicu. V prvih tekmah polfinala sta namreč večna tekmeca Barcelona in Real zabeležila zmagi. Barcelona je doma odpravila Almerio s 5:0, Real pa je slavil minimalno zmago z 1:0 na vročem gostovanju pri Sevilli.

V španskem kraljevem pokalu smo vse bližje pokalnemu El Clasicu. V prvih tekmah polfinala sta namreč večna tekmeca Barcelona in Real zabeležila zmagi. Barcelona je doma odpravila Almerio s 5:0, Real pa je slavil minimalno zmago z 1:0 na vročem gostovanju pri Sevilli.

KOMENTARJI (205)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JustSimpleMind
28. 01. 2011 17.22
brez dvoma je bolsa barcelona od reala ,vsaj u trenutnem stanju.....toda to se ne pomeni da nima šans kakor pisete tukaj ... 1. barca igra ze veliko vec casa skupaj kot ekipa kakor Real tako da je tudi bolj uigrana. 2. spori pri realu med nogometasi in vodstvom.....to je seveda 1 od velikih napak.....to se vidi ze po igri in podajah :) 3. messi vs ronaldo? oba sta dobra noben ni najbolsi kljub messijevi lovroriki za najboljsega igralca ki se je pomojem ni zasluzil.....vsaj ne 2x zapored
Luka Rajh
28. 01. 2011 15.49
za real je boljše kak proti seveli zgibi ka si nedo po sramote naredle :=)
1939-1975
28. 01. 2011 15.02
marklex 28.01.2011, 13:54 še enkrat preberi kaj sem ti napisal lolek in nehaj mlatiti prazno slamo
JezekTekaTeka07
28. 01. 2011 14.58
Vpašanje če bo real prišel naprej ...
ajaxavi
28. 01. 2011 14.54
ja karanfil nikoli se ne ve kaj če sam res ista oseba pa tega niti ne vema ker nama je vsevedni marklex zamolčal hehe bom preveril če imam med svojimi xxxxx uporabiškimi imeni mogoče kakega z nickom karanfil da bo pol marklex zadovoljen :))) vsekakor pa se realovci bojijo Barce to je dejstvo :)
tutankhamun
28. 01. 2011 14.31
ajaxavi mogoče sva pa jst pa ti ista oseba??? Ha? Nikoli ne veš LOL. Drugače pa ja, mislim da se realovci prekleto bojijo Barcelone v finalu. Se pripravlja novo analno posilstvo?
Mladen Zeljkovi?
28. 01. 2011 14.27
4. gol na tekmi barca-almeria je en najlepsih v letosnji sezoni!
ajaxavi
28. 01. 2011 14.17
ajde marklex daj razsvetli me in mi razloži vse moje uporabiška imena :)))) a sem mogoče kranjcan, shisko, damjan, elzan, tofi, los blancos, ježek cupa cupa ali morda še kaj vse v eni osebi? :))))))) hehe vsak vidi da sam iz sebe norca delaš s temi uporabniškimi imeni :))) očitno imaš izkušnje s temi uporabniškimi imeni in glede na to da te še pred 3 meseci ni blo nikjer si lahko mislim le da si ti shisko da si pridobivaš pluse ke vemo da shisko ni glih priljubljen... ajde razsvetli me zdaj z mojimi uporabniškimi imeni kdo vse sem jaz? :)))))))) hehe tvoje laži pa je res lepo poslušat v vsakem isti komentar o šeherezadi in uporabniških imenih :) upam da se počasi naučiš napisat tudi kako besedo več od teh dveh že izrablejnih :))) uživaj še naprej v svojih lažeh marklex (damjan, shisko, belibalet ali kaj za vraga že so vsa tvoja uporabniška imena :))))
marklex
28. 01. 2011 14.04
@ajaxavi": "marklex navali zdaj :))))))" :):)..........draga moja Šeherezada......ko boš človek kot večina ostalih tu gori ( z enim uporabniškim imenom) me lahko pocukaš za rokav in vprašaš za repliko in bom z veseljem debatiral s tabo...vse do takrat pa lahko samo dviguješ roko in upaš,da se bom odzval. Nevem zakaj me izzivaš,da navalim.če se sam predobro zavedaš,da je tvoj komentar patetičen,nereseničen in absolutno smešen.....no za nasmejat je dober :) Lep dan Šeherazada.
marklex
28. 01. 2011 13.54
@nenakladat": "marklex 28.01.2011, 12:16 poizkušaj napisati krajše in samo bistvene stvari.tvojih kolobocij se nikomur ne da brati" Zmedeno napisano praviš........hmmm.........kaj praviš na kakšno slikanico?
ajaxavi
28. 01. 2011 13.54
haha tolko enajmetrovk kot jih ima real nima noben klub v evropi... pol pa še ''navijači'' (seveda mislim te naše vedno pametne marklexe, shiskote itd itd) jokajo da so bli na vsaki tekmi ko niso zmagali oškodovani še za 2 enajstmetrovki na tekmo hahah ja valda proti Barci kjer so dobili PETARDO (ne omenjam 5:0 zaradi provociranja ampak da se ve o kateri tekmi govorimo) je spet bil sodnik kriv za poraz reala ??????????? aha ja seveda vseh 5 golov je barca dala iz prepovedanega položaja pa še pred tem je bil seveda prekršek nad igralci reala in še prekršek pol nad casiliasom samo da ga sodnik seveda ni piskal haha da ne omenjamo da bi real mogo dobit na tej tekmi kar 5 penalov pri Barci pa bi mogli izključit 3 igralce zaradi neverjetno grobih štartov in potiskanja trenerja itd pol seveda bi mogo bit še Guardiola izključen za 3 tekme ker ni ''dal'' žoge kristini in ga je le ta potisnila kot se spodobi za realovce in seveda zdaj spet krivda na sodnikih da Guardiola ni bil izključen... pol pa še na koncu tekme - popolnoma neupravičen in podkupljen rdeči karton za ramosa ki ni popolnoma nič naredil Puyolu in da je je le ta simuliral in bi si seveda zaslužil rdeči karton za zavlačevanje igre čeprav so vodli s kar 5:0 ... seveda bi pol real če sodnik ne bi tako ''podkupljivo'' sodil v prid Barce real uspel nadoknadit ta rezultat in na koncu zmagal s 5:6 ... ampak ni šlo ker je bil sodnik ''preveč na strani'' Barce ki si na tej tekmi ni zaslužila niti točke .... jaja res bravo vam realovci res odlično komentiranje elclasica res vam ni para in seveda spet podkupljeni sodniki na tekmi z Almerio kjer je sodnik ''oškodoval'' real za zmago in 2 točki... in če smo že pri tem je seveda blo popolnoma vse ''pošteno'' na tekmi real madrid : real sociedad kjer je real madrid popolnoma ''razbil'' tekmeca in več kot zasluženo (oz. še premalo) razbil sociedad s kar neverjetnih 1:2 ... a seveda če bi bli sodniki pošteni bi real madrid mogo zmagat s 5 goli razlike, sociedad pa sploh ni bil oškodovan na tej tekmi in mourinho se seveda ni mel kaj jezit razen na sodnike ki so sodili v nasprotnikovo ''korist'' .... res še enkrat bravo realovci res vam se vedno zgodi krivica, nikoli ni kaj v vašo korist ker vse druge ekipe podkupijo sodnike vi pa ste ''pošteni'' nimam kaj za rečt kar tako naprej pa bo marklex navali zdaj :)))))) Vamos Barca Mes Que Un Club
1939-1975
28. 01. 2011 12.56
marklex 28.01.2011, 12:16 poizkušaj napisati krajše in samo bistvene stvari.tvojih kolobocij se nikomur ne da brati
marklex
28. 01. 2011 12.16
Pravila so zelo jasno napisana kadar pride do situacije kot je bila na tekmi med Sevilljo in Realom.Gol velja samo v primeru,da žoga v svojem celotnem obsegu prestopi golovo črto v primeru,da stranski ali glavni sodnik ni 100% prepričan v regularnost zadetka mu pravila jasno nalagajo,da tak zadetek razveljavi. Sevilla niti pod razno ( čeprav bi to Valenician aka Šeherezada v svoji zamegljeni razsodnosti rad verjel ) ni bila odškodovana in dodatne analize ( nekatere linke so spodaj že objavili ) so dokazale to. Tudi,če bi bil zadetek si je Real zaslužil,da ga razveljavijo...glede za koliko 100% enajstmetrovk je bil letos Real oškodovan ( na el clasicu čisti prekršek Valdeza nad Ronaldu v 36. minuti v kateri bi Valdez moral dobiti svoj drugi rumeni karton...zadnja nepriznana enajstmetrovka je bila proti Almeriji v zadnjih minutah tekme ko je Almerijin igralec v živem zidu v šestnajstmeterskem prostoru igral z roko in je sodnik dosodil namesto penala še en prosti strel na ronu 16 m prostora...to so napake na katerih je Real izgubil točke)...tako,da je ta gol delna kompenzacija za prejšnje napake ( ali bolje rečeno namerne napake) sodnikov. p.s. Mislim,da nima smisla detaljno razlagati večini tukajšnjih uporabnikov kaj se je dejansko zgodilo in kakšna so dejansko pravila....jaz vedno rad reečm,da človeku se pove enkrat,oslu dvakrat...*.pa nima smisla govoriti.
dule100
28. 01. 2011 08.51
ChuksAneke "Barca bo čez 7 let povprečen prvoligaš" Ja, Real bo pa čez sedem let igral v drugi ligi !
guchy
28. 01. 2011 08.28
barca je po mojem mnenj tok dobra zarad xavija in inieste. brez njiju bi biu messi to kar je biu na svetovnem (biu bi dobr igralc, sam nebi nikol dajov tolk golov in ga nebi imeli za najboljsga igralca na svetu). tko da barcelonini navijaci druzte pesti da se vam kateri od nastetih dveh ne poskoduje, drugace bote verjetno spet zgubl proti mourinhu tko k ste lan k ste bli brez inieste. upam pa da bo naslednji el clasico zanimiv in da bo real zmagu mourinho the special one
LosBlancos
28. 01. 2011 06.59
Vsak kateri piše da je bil tisto zadetek nima pojma o pravil nogometa in stem je sramota za vsakega kateri se vsaj malo zanima za nogomet-sem jasno povedal?:)
Google_Chemtrails
28. 01. 2011 01.50
ste se znova nagledali barcelonine perfektne igre ljubitelji nogometa???;)
Domen Konc
28. 01. 2011 00.57
joj kok ste ze dosadni stemu kdo je bolsi real al barca!!! sam navijam za barco sam ce bo pa real zmagu se pa tut nam su obest!! al pa ce bo cristjano gol dav messi pa ne!!! dj mal se umirte pac navijejte za svoj klub in to je to sj se ni treba kle zj kregat kdo je bil za usaga navijaca bo bol tist klub ka zanga navija pa ce mu bos se tok teziv da ni!!! pa navijaci barce ka se zmer tezite z unmu 5-0 pozabte ze na to ka mogoce bo zj barca petardo dobila!!!
3sTyLeR
27. 01. 2011 23.43
A ni bil tist gol od Seville? Je ja blo 3/4 žoge čez črto.
27. 01. 2011 23.38
3 El clasica na leto....NEPRECENLJIVO :D:D:D