Nogomet

VIDEO: Kaka prispel, dresi gredo za med

Madrid, 30. 06. 2009 14.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Služba za promocijo pri nogometnem klubu Real Madrid je navdušena nad prodajo artiklov, ki nosijo ime novega zvezdnika kluba Kakaja.

Kaka je že prispel v Madrid.
Kaka je že prispel v Madrid. FOTO: Reuters

Predsednik madridskega Reala Florentino Perez je naredil 'medvedjo' uslugo marketinški službi kluba, saj so denimo v trgovini s spominki prodali že več kot 2000 dresov Kakaja. Kljub temu da igralca še niso predstavili in nihče natančno ne ve, katero številko dresa bo nosil, so prve majice z njegovim imenom razprodane.

Številke prodanih artiklov z napisom Kaka bodo zvečer prav gotovo višje, saj je Brazilec po finalu pokala konfederacij že pripotoval v Madrid, na letališču pa je mrgolelo privržencev belega baleta in novinarjev, ki so želeli narediti fotografijo ob njegovem prihodu na Pirenejski polotok. "Zelo sem srečen. Tega sprejema ne bom nikoli pozabil,“ je ob prihodu na terminal 11 madridske zračne luke Barajas dejal novopečeni zvezdnik Reala.

V videu si oglejte prihod Kakaja v Madrid ...

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

A.w.s.i.
30. 06. 2009 19.25
a dejte no kakš nogometaš pa ni...navadn kakič je..
LosBlancos
30. 06. 2009 19.06
Ma vi ste smišni. Nihanja so normalna v klubu. Enkrat barca drugič Real. A mislite, da bo inter v nedogled prvak-nikakor. Da nebi kateri barca fan priteku sedaj za Real navijat-kot je to bilo v primeru Henrya, ker mi niti malo ni do papkov. Real se še vedno ni zadosti okrepil, naslednja sezona bo pa taka, ali se vse poklopi in bomo konkurenčni tako v La ligi kot CL ali pa bo tottalna katastrofa in bo nekaj podobnega kot ta sezona. Hala Madrid
Chelsea93
30. 06. 2009 19.06
kaka-ja spremlam ze vec let.. sem njegov privrženec že dougo časa.. podpiram ga kamorkoli gre.. je izvrsten nogometaš, in dober clovek srečno kaka
TheSmartHead
30. 06. 2009 17.46
"Vsi ki se malo spoznajo na nogomet so povedali da Real ni naredil napako s temi okrepitvami ampak največjo napako so naredili ko so prodali Makeleleja!!" Se popolnoma strinjam in sem že tudi večkrat napisal. "in kje vi vidite v realu 3,4,5 zvezdnikov.... naštejte mi jih prosim.... zame je zvezdnik v realu idino ronald...( mogoče malo tudi kaka vendar on je zelo skromen človk )" Sem že tudi večkrat napisal, da je v Realu mnogo igralcev, ki se še vedno smatrajo za zvezde ( Raul, Van Nistelrooy ) in nekaj takih, ki so na meji in je za njih težko rečt ( Robben, Sneider, Van der Vaart ), tako da v Realu je definitivno nekaj zvezd poleg Kaka-ja in Ronalda, ki sta obe absolutno zvezdi bilokak pogledaš. Od plače, kvalitete, priljubljenost, vloge v moštvu, itd. Pa ne mi glumit, da Kaka ni zvezda. Kaj pa pol je?
Žiga Logar 1
30. 06. 2009 17.45
Če je kaka skromen je to zelo dobra stvar in nikakor to ni nič slabega. Bolje kot to da misle da je glavni -C.ronaldo je tak
kinggg333
30. 06. 2009 17.40
janezdolar...še bol da ne navijaš za real ker pol bi blo realove navijače sram da tak papak kot si ti navija za real
SonyHren
30. 06. 2009 17.19
In kaj je narobe če je Kaka skromn človk?
ubipedera
30. 06. 2009 16.59
in kje vi vidite v realu 3,4,5 zvezdnikov.... naštejte mi jih prosim.... zame je zvezdnik v realu idino ronald...( mogoče malo tudi kaka vendar on je zelo skromen človk ) jst mislem da če pride še benzemo bo naveza ronaldo , kaka' , benzema drugo leto razturala.... drgač pa tut malo upam da benzema ne pride kr bi najbrš če bi dobr igral izpodrinil higuaina iz prve postave... (on pa mislem da je pokazal da zna igrat in je se je njegov status v ekipi tud zlo dvignu ).... GO REAL !!!
man_utd_fan
30. 06. 2009 16.56
tuditi se strinjam s tabo
jauk
30. 06. 2009 16.42
kaka je meni najboljši igralec ac milan pa najboljši klub škoda da je odšele :`(
we.see.we.judge
30. 06. 2009 16.40
tuditi A gremo rečit kako besedo o Unitedu?Kaj ti povejo imena kot so Veron,Stam,Bartez,Hargreaves,Berbatov,Forlan,Smith... ti nogometaši so nekaj veljali v svetu oz prejšnih klubih v Unitedu ni nihče zablestel),ob dejstvu da ne govorimo o kakem Naniju za katerega je United dal okoli 25mio EUR pa lepo greje klopco. ------- SE POPOLNOMA STRINJAM ...
we.see.we.judge
30. 06. 2009 16.36
10MUFC15 kdo si je pa u Realu pokvaru karijero ? pa valda da bojo dobil velik keša od dresov od kakaja in od Ronaldota pač k sta dobra igrauca, pa to se ne dogaja sam u Realu, to je v vsakemu klubu pač k dobijo novega zvezdnika se velik več dresov proda kot pri povprečnemu igraucu ....
tuditii
30. 06. 2009 16.26
janezdolar morda leta počasi naredijo svoje si kdaj to pomislil?O igralcih nebi sme dost spodaj povedal dejstvo je da malo preveč šablonsko razmišljate... Vi sedaj pametujete o domačih igralcih,Barca npr ki jo vsi tako v višave devate nekaj let nazaj sploh ni imela domačih nogometašev morda enega vsi ostali so bili tujci!!Ja pismo včasih pač pride tako da ni pravega podmladka oz nogometaša ki bi dejansko izstopal.
mali_moz
30. 06. 2009 16.25
Zelo težko bom sprejel, da je Kaka res odšel iz Milana. Enkraten igralec in velik človek. Veliko uspeha tudi v Madridu! Hvala za vse! FORZA MILAN!
janezdolar
30. 06. 2009 16.21
Ni pa noben igralec v Realu napredoval...to pa je tudi nekaj...Figo, Ronaldo, Owen, Beckham, Rud...vsi so bili v svojih prešnjih klubih boljši... Najbolj žalostno pa je to, da zadnje čase sploh več nimajo svojih igralcev...in to ti je klub...vzame 300 mio kredita, kupi tri mega zvezde, proda milijon dresov...rezultatov pa od nikjer... A se igra za gledalce in rezultate ali za prodajo dresov in reklamo... saj, ko še nekaj let ne bojo konkurenčni v LP bodo mogoče začeli malo bolj racionalno razmišljat... Hvala bogu, da ne navijam za Real, ker bi me bilo resnično sram!!!
tuditii
30. 06. 2009 16.12
TheSmartHead uf daleč od tega vsi ti nogometaši so bili v prejšnih klubih nosilci.Kdo pa je v Realu šel tako v zaton?Pa prosim ne mi z raznimi ala Figo ker z Zidanom je bil Real takrat prvak,pa Ronaldom ker človek je bil vedno najboljši strelec Reala zabijal je čez 20golov na sezno,da bose pa ven prišli z raznimi kot so Owen-Woodgate katera sta bila celo sezono poškodovana za to pa res ni Real kriv.Edino pri Becksu se strinjam da so delali napake a jo priznali pa tudi Becks je igral proti koncu izjemno in zato je bil Real tudi prvak....Vsi ki se malo spoznajo na nogomet so povedali da Real ni naredil napako s temi okrepitvami ampak največjo napako so naredili ko so prodali Makeleleja!!
urbek3
30. 06. 2009 16.06
Jaz prosim vse ki palamudijo kako si v Realu nogometaši uničijo kariere, naj mi naštejejo tri imena, katera so utonila v pozabo v Realu zaradi klubove krivde?!
TheSmartHead
30. 06. 2009 16.02
@tuditii Ti igralci so nekaj pomenili, vendar niso bili take kvalitete kot nekateri igralci Reala. Ne rečem za Nanija, on je mlad in nadarjen, ampak v zadnjem času ni pokazal veliko, tudi takrat ko je igral ni. V Realu pa so igralci, ki so mladi, talentirani, nekateri izmed njih so letos odlično igrali ( recimo Robben ), zdaj pa ali jih bo Real prodal ( še najbolj pametno ), ali pa bojo greli klop, kar bi bila izjemna škoda.
TheSmartHead
30. 06. 2009 15.58
@Aljaz-z Razlika med Realom in drugimi klubi je v tem, da pri Realu tud zvezdniki sedijo na klopi in ne samo povprečni igralci. In teh je škoda, ker bi lahko v drugih klubih naredili ogromno, tu pa zgubljajo tržno vrednost in mečejo talent vstran! In do tega pride zarad tega, ker je enostavno preveč zvezdnikov v eni ekipi. Če bi bla 2, morda trije, jih ni problem vklopit v ekipo. Zdaj pa bo problem.
tuditii
30. 06. 2009 15.55
10MUFC15 lepo te prosim koliko si ti star? A gremo rečit kako besedo o Unitedu?Kaj ti povejo imena kot so Veron,Stam,Bartez,Hargreaves,Berbatov,Forlan,Smith... ti nogometaši so nekaj veljali v svetu oz prejšnih klubih v Unitedu ni nihče zablestel),ob dejstvu da ne govorimo o kakem Naniju za katerega je United dal okoli 25mio EUR pa lepo greje klopco.