Nogomet

Vedno zgovorni Cantona brani Fergusona: Vse bi jih vrgel v vrečo iztrebkov

Manchester, 15. 10. 2024 20.15 | Posodobljeno pred 8 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V javnosti je odjeknila novica, da bo Manchester United po menjavi vodstva kluba prekinil sodelovanje z največjim trenerjem v zgodovini kluba Alexom Fergusonom. Njegov nekdanji varovanec Eric Cantona se nikoli ni bal izraziti svojega mnenja in tudi tokrat ostro kritiziral potezo svojega nekdanjega kluba.

Sir Alex Ferguson je klop Manchester Uniteda zapustil leta 2013 po 27 neverjetno uspešnih letih. Klub je pod njegovo taktirko osvojil največ naslovov angleškega prvaka v zgodovini. Zdaj pa se je novo vodstvo kluba pod vodstvom Jima Radcliffa odločilo, da Ferguson ne bo več ambasador kluba.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Odločitev naj bi padla v nenasitni želji, da se stroški na Old Traffordu občutno zmanjšajo. A z njihovo odločitvijo se zagotovo ne strinja legendarni Eric Cantona, ki je na Instagramu zapisal: "Sir Alex Ferguson bi moral imeti dovoljenje, da do smrti počne karkoli želi v klubu. Neverjetno nespoštovanje. To je totalno škandalozno. Sir Alex Ferguson bo moj trener za vse večne čase. In vse bi jih vrgel v veliko vrečo dr**a."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

manchesterisred
15. 10. 2024 21.22
Klubu gre po odhodu Glazerjev še slabše
FamousFancyFukish
15. 10. 2024 20.42
+3
tako je. Ferguson bi moral biti ikona kluba