Nogomet

United podaljšal s Fernandesom, Chelsea pa s Palmerjem

London, 15. 08. 2024 10.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manchester United je podaljšal pogodbo s kapetanom Brunom Fernandesom do leta 2027, Chelsea pa s Colom Palmerjem do leta 2033. Oba napadalno naravnana nogometaša sta izrednega pomena za svoji zasedbi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vsi vedo, kakšno strast gojim do Manchester Uniteda," je ob podaljšanju sodelovanja dejal Fernandes.

"Z Unitedom sem doživel že številne izjemne trenutke. Dvig pokala na stadionu Wembley, skandiranje mojega imena s tribune Stretford End, hat-trick proti Leedsu, kapetan na evropskih tekmah, ampak te pogodbe ne bi podpisal, če ne bi verjel, da so moji najboljši trenutki v dresu Uniteda še pred menoj," pravi Portugalec.

29-letni portugalski napadalni vezist je v svojih 234 nastopih za rdeče vrage dosegel 79 golov in prispeval 67 podaj. Portugalec je član Uniteda od januarja 2020, nova pogodba pa ga s teatrom sanj veže do 30. junija 2027, z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dan pred tem so se rdeči vragi za sodelovanje dogovorili z Matthijsom de Ligtom in Noussairom Mazraouijem iz Bayerna.

Chelsea še za dve leti podaljšal sodelovanje s Palmerjem

Najboljši nogometaš modrih v lanski sezoni je s klubom dosegel nov dogovor, ki se izteče šele leta 2033. V lanskem letu je zbral 25 zadetkov v vseh tekmovanjih in bil izbran za najboljšega mladega igralca Premier lige.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Navdušen sem, da sem podpisal novo pogodbo. V prvi sezoni sem postavil visoko letvico in upal, da bom nadaljeval s pisanjem velike zgodbe pri tem klubu, tako na osebnem nivoju kot tudi na tekmovalnem," je ob sklenitvi novega sodelovanja dejal 22-letni Palmer. 

Ob tem dodaja: "Od prvega dne sem se tukaj zelo dobro počutil. Počutil sem se ustaljenega in zdaj mi veliko pomeni dejstvo, da bom dolgo časa v Chelseaju. Vsi vedo, da je bila zame velika poteza, ko sem prišel lansko poletje. Vse življenje sem bil na enem mestu, vendar sem želel doživeti novo izkušnjo, zdaj lahko pogledam nazaj in vem, da je bila to prava odločitev. Vesel sem, da sem naredil selitev, in obožujem življenje tukaj pri Chelseaju."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.