Nogomet

Umrl je nekdanji nogometaš Marseilla in reprezentant Maroka

Ljubljana, 25. 10. 2024 16.16 | Posodobljeno pred 23 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji reprezentant Maroka in vezist Marseilla Abdelaziz Barrada je umrl pri 35 letih. Razlog za smrt še ni znan, kljub temu pa mediji v Maroku poročajo, da naj bi šlo za srčni napad.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Kraljeva maroška nogometna zveza izreka iskreno sožalje družini in sorodnikom nekdanjega maroškega reprezentanta, pokojnega Abdelaziza Barrade, kot tudi nacionalni nogometni družini," je ob veliki tragediji za maroški in francoski nogomet zapisala maroška nogometna zveza. Uradnega razloga za smrt 35-letnika, ki se je rodil v Franciji, še ni, a kot poročajo maroški mediji, je Barrado doletel srčni napad.

Zvezdnik PSG-ja, kjer je za rezervno moštvo igral tudi Barrada, Achraf Hakimi je na Instagramu delil fotografijo sebe in preminulega 35-letnika. Ob tem je zapisal: "Žalostna novica. Iskreno sožalje njegovi družini. Hvala ti za vse."

Od Abdelaziza Barrade se je na Instagramu poslovil Achraf Hakimi.
Od Abdelaziza Barrade se je na Instagramu poslovil Achraf Hakimi. FOTO: Instagram - Achraf Hakimi

Barrada je za maroško reprezentanco zbral 26 nastopov in dosegel štiri zadetke, poleg tega pa je bil tudi član zasedbe do 23 let, ki se je na afriškem pokalu narodov leta 2011 prebila v finale. V bogati klubski karieri je igral za Getafe, Al Jaziro, Marseille, Al Nasr in Antalyaspor.

"Klub želi izreči iskreno sožalje njegovi družini in deliti njihovo žalost," so zapisali pri Marseillu, kjer je Barrada igral dve sezoni. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Gaylona
25. 10. 2024 16.40
Droga Portorož
mojito88521
25. 10. 2024 16.35
Zadnje čase precej nogometašev nenadno umre zaradi zastoja srca. Mogoče bi bilo treba uvesti doping kontrole. Aja nočejo, ker je zadaj preveč denarja.
devlon
25. 10. 2024 16.22
35 ali 75 let.. z vidika večnosti je to več ali manj isto