Nogomet

Trenerju Tottenhama 4 milijone funtov 'bonusa'

London, 03. 11. 2008 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi menedžer londonskega Tottenhama Harry Redknapp bo dobil 4 milijone funtov bonusa, če bodo Spursi obstali v druščini premierligašev.

Harry Redknapp je rešitelj Tottenhama ...
Harry Redknapp je rešitelj Tottenhama ... FOTO: Reuters

Harry Redknap je na White Hart Lane, domovanje Tottenhama, prišel kot rešitelj, potem ko je londonski klub pod taktirko Španca Juande Ramosa dotaknil rezultatsko dno in zasedel rep prvenstvene tabele v Premier League. Londončani so pod vodstvom Ramosa v prvih osmih tekmah osvojili le dve točki, po prihodu Redknappa pa je Tottenham v treh tekmah prišel kar do sedmih točk.

Juande Ramos je pred dnevi Tottenhamu pomahal v slovo.
Juande Ramos je pred dnevi Tottenhamu pomahal v slovo. FOTO: Reuters

Nazadnje je v derbiju proti Liverpoolu slavil veliko zmago (2:1) in nakazal, da je kriza počasi že mimo. Kljub temu da Tottenham beži iz nevarne cone in bo obstanek verjetno mačji kašelj za novega trenerja Redknappa, pa mu vodstvo kluba po koncu sezone obljublja dodatni finančni bonus, saj ga bo v primeru obstanka nagradilo s 4 milijoni funtov. Redknapp je sicer s Tottenhamom podpisal triletno pogodbo, po kateri bo po sezoni prejel 4 milijone funtov.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stonedking@email.si
03. 11. 2008 14.25
ja to pa res mislim da ne bi smel bit problem obstat v premier sploh za 4 mil funtov :D