Nogomet

Totti bo z igrišč odsoten slab mesec

Rim, 05. 10. 2009 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V italijanski prestolnici, predvsem v tistem delu, ki navija za Romo, je za trenutek zavladala panika. Kazalo je že na hujšo poškodbo kapetana Francesca Tottija ...

Francesco Totti
Francesco Totti FOTO: Reuters

Na srečo 33-letnega nogometaša italijanskega prvoligaša pa je poškodba desnega kolena le dokaj lažja narave, tako da bo Francesco Totti na travnik pritekel že čez slab mesec. Totti se je poškodoval med tekmo 7. kroga italijanske Serie A, ko je Roma na domačem igrišču premagala Napoli (2:1).  Dolgoletni italijanski reprezentant se je poškodoval med strelom proti gostujočim vratom, toda ker je trener Rome Claudio Ranieri opravil vse tri menjave, je kapetan ekipe iz italijanske prestolnice slabe pol ure tekme preživel šepajoč po igrišču, ko je bolj kot ne stal in z bolno grimaso na obrazu kazal, da so bolečine hude.  "Na srečo ne gre za nič resnega. Na kolenu bo sicer moral nositi ščitnik, toda če ne bo komplikacij, se bo na igrišče vrnil čez slab mesec. V najboljšem primeru že čez tri tedne," so sporočili v bolnišnici Villa Stuart, kjer je izkušeni nogometaš opravil preglede. "Miri nas dejstvo, da ne gre za poškodbo tetive. To bi vse skupaj obrnilo na glavo," je še povedal Tottijev zdravnik Pierpaolo Mariani.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

arsenalfc.si
05. 10. 2009 13.04
Se pravi se je ponovno/dodatno poškodoval proti Napoliju? pa kaj ga butec daje v igro če ni zdrav...
dayumn
05. 10. 2009 09.30
napiše se Francesco in star je 33 let.....