Nogomet

Totti: Odhod Spallettija je bil nujen

Rim, 17. 10. 2009 10.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan italijanskega prvoligaša iz večnega mesta je prvič javno pokomentiral menjavo trenerja na klopi. Francesco Totti meni, da je bil odhod Luciana Spallettija še pravočasen ...

Francesco Totti
Francesco Totti FOTO: Reuters
Roma je v novo sezono krenila z dvema porazoma, kar je razjezilo armado navijačev in zaskrbelo vodstvo italijanskega prvoligaša. To je začutil tudi dolgoletni trener Rome Luciano Spalletti in že po dveh odigranih tekmah ponudil odstop. Nasledil ga je nekdanji trener Juventusa Claudio Ranieri in pod njegovim vodstvom je Roma prišla do treh zmag in dveh remijev. "Spalletti je imel težave s komuniciranjem z igralci. Njegov odstop je bil razumljiv," je Francesco Totti prvič javno pokomentiral menjavo na klopi Rome. "Glede na rezultate in tudi razpoloženje v slačilnici lahko rečem, da je bila zamenjava zadetek v polno," je italijanskim novinarjem povedal dolgoletni kapetan Rome. Na konkretno vprašanje predstavnikov sedme sile, ali je imel tudi kakšne osebne težave s trenerjem Spallettijem, je Totti odgovoril: "Nekatere stvari so me motile. Mislil je, da sem tip igralca, ki ga je potrebno ves čas spodbujati in nagovarjati, ampak sem povsem drugačen. Čudno, da tega ni opazil."
Lucciano Spalletti
Lucciano Spalletti FOTO: Reuters

 

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Eriksson
18. 10. 2009 09.35
-1
A se kdo strinja z mano da bi mogla oddajo As Ti Tud Not Padu vodt Jurij Zrnec in Miki Bubulj
alterego
17. 10. 2009 20.27
no, zdaj pa dejte nabutat Milan
Ataraxia
17. 10. 2009 15.13
Pod Ranierijem igra Roma bolj kot ne toplo-hladno... je pa res, da tudi z ne preveč atraktivno igro prihajajo do pozitivnih rezultatov (kar pod Spallettijem niso). Po moje je treba še kakih 5 tekem počakat, da vidimo, kako se bo obnesel Ranieri. FORZA ROMA!!!
Dogg Pss
17. 10. 2009 11.55
nč bolš nebo...
cappellini
17. 10. 2009 10.54
popravite ime trenerja!