Nogomet

Stojković z izborom igralcev za EP ni presenetil

Beograd, 28. 05. 2024 15.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dragan Stojković, selektor srbske nogometne reprezentance, ki bo na evropskem prvenstvu v Nemčiji igrala v skupini s Slovenijo, s svojim izborom nogometašev za evropsko prvenstvo ni presenetil. Na njegovem seznamu 26 igralcev so vsi najboljši nogometaši, tudi Nemanja Gudelj in Aleksandar Mitrović, ki sta imela med sezono težave s poškodbo.

Selektor Srbije Dragan 'Piksi' Stojković.
Selektor Srbije Dragan 'Piksi' Stojković. FOTO: AP

Dragan Stojković, ki je po pričakovanju za kapetana določil Dušana Tadića, je iz razširjenega seznama črtal Aleksandra Jovanovića, Strahinjo Erakovića, Jana Karla Simića, Sašo Zdjelarja, Aleksandra Ćirkovića, Matijo Gluščevića, Nemanjo Radonjića, Sameda Baždarja in Mihaila Ivanovića.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

* Seznam srbske reprezentance:

- vratarji: Vanja Milinković-Savić (Torino), Đorđe Petrović (Chelsea), Predrag Rajković (Mallorca);

- branilci: Strahinja Pavlović (Salzburg), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Srdjan Babić (Spartak Moskva), Miloš Veljković (Werder Bremen), Uro Spajić (Crvena zvezda), Nemanja Stojić (TSC Bačka Topola);

- vezisti: Saša Lukić (Fulham), Nemanja Gudelj (Sevilla), Nemanja Maksimović (Getafe), Ivan Ilić (Torino), Srdjan Mijailović (Crvena zvezda), Sergej Milinković-Savić (Al Hilal), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udinese), Veljko Birmancević (Sparta Praga), Filip Kostić (Juventus), Andrija Živković (PAOK Solun), Filip Mladenović (Panathinaikos), Mijat Gačinović (AEK Atene);

- napadalci: Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Milan), Petar Ratkov (Salzburg).

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mekenzi
28. 05. 2024 19.48
+1
Bolime, za Stojkovica in Srbsko reprezentanco.
BELAN
28. 05. 2024 19.39
Pričakujem enako sramoto,kot na svetovnem😁
Dolar Kramp
28. 05. 2024 19.03
+1
gullit
28. 05. 2024 17.51
+4
Ajmo Piksi, upam da dosežete zastavljene cilje(razen proti našim seveda). Srbija je bila vedno dobra, premagovali Nemce, pa ostale velesile, samo kaj ko ste potem poleteli ter začeli izgubljati s slabšimi reprezentancami.
Slinsson
28. 05. 2024 17.35
+2
Po imenih so močni ampak jih mantra ego...še posebej do nas...in to jih zna drago stati na prvenstvu
bohinj je zakon
28. 05. 2024 16.50
+4
Zmeraj so bila zveneča imena v reprezentanci. Igralci najbolj plačani, ki so tekmovali v najboljših kubih Evrope. A kaj, ko na velikih tekmovanjih................ni šlo.
Gasper4690
28. 05. 2024 16.30
-1
Predno tekaci ,kolesarji,navijaci zenskih skokov in plezanja ki zoge od blizu vidl niste, zacnete komentirat saj srbija se je kkmaj kvalificirala. Smo jo ze zmagali, niso nic posebnega naj vam povem da bo druga srbija kot v kvalifikacijah..imajo mnogo boljse posameznike in so seveda favoriti v tej tekmi..je pa seveda vse mozno..problem je ker ta zaslepljen narod misli da je to fix zmaga..zato vas morm postavt na realna tla nom stop..