Nogomet

Šporar: Nič ne more opisati naše žalosti in bolečine ob izgubi brata

Atene, 10. 10. 2024 20.10 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V nogometnem svetu še naprej odmeva smrt komaj 31-letnega branilca grškega prvoligaša Panathinaikosa Georgea Baldocka, ki so ga v jutranjih urh našli mrtvega v bazenu hiše v južnih Atenah. Od soigralca so se že poslovili številni nekdanji soigralci, čustven zapis na Instagramu mu je namenil tudi slovenski reprezentant Andraž Šporar.

Slovenski napadalec je ob objavi slike prehitro preminulega Georgea Baldocka zapisal: "Vsi smo resnično uničeni in v popolnem šoku. Naš George, naš soigralec, naš prijatelj je bil in še vedno ostaja del družine. Po nenadnem odvzemu člana družine nam manjka del, ki ga bomo vedno pogrešali. V takšnih časih besede izgubijo pomen. Nič ne more opisati naše žalosti in bolečine ob izgubi brata. Zbogom, naš ljubljeni George. Vedno, res vedno boš ostal v naših srcih."

Objava Andraža Šporarja na Instagramu
Objava Andraža Šporarja na Instagramu FOTO: Posnetek zaslona

Andraž Šporar in v Angliji rojeni grški reprezentant sta bila soigralca od začetka julija, ko se je slednji z Otoka preselil v Grčijo, a sta v tem času, kot kaže, spletla tesno prijateljsko vez, ki je bila tragično prekinjena.