Nogomet

Ševčenko ostaja v Londonu

London, 07. 07. 2008 08.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi trener Chelseaja Luiz Felipe Scolari se je odločil zadržati napadalca Andreja Ševčenka.

Andrej Ševčenko se v zadnjih dveh sezonah v Londonu ni naigral.
Andrej Ševčenko se v zadnjih dveh sezonah v Londonu ni naigral. FOTO: Reuters

Ukrajinec je iz Milana prišel pred dvema sezonama za rekordnih 46 milijonov evrov, v tem času pa se na Stramford Bridgu nikakor ni naigral. Tako tudi ni mogel upravičiti silnih novcev, ki jih je zanj odštel bogataški Roman Abramovič. A čeprav je bil ukrajinski nogometni reprezentant že večkrat na izhodnih vratih, bo očitno v Londonu ostal še nekaj časa. Morda tudi zato, da bo demantiral ocene, da gre za najbolj zgrešeno investicijo v zgodovini londonskega kluba.

Ukrajinski napadalec je v dresu Chelseaja doslej zabil 12 golov.
Ukrajinski napadalec je v dresu Chelseaja doslej zabil 12 golov. FOTO: Reuters

Po dveh težkih sezonah, v katerih je ob slabi igralni minutaži v dresu modrih zabil 12 golov, bo 32-letni napadalec pod vodstvom novega trenerja, Brazilca Luiza Felipeja Scolarija, užival novo priložnost. Kakšno vlogo in predvsem koliko igralnih minut mu bo novi strateg Londončanov namenil, pa še ni znano. Po nekaterih informacijah bo Ševčenko v prihajajočem pripravljalnem obdobju, ko bo Chelsea gostoval v Rusiji in na Daljnem vzhodu, predstavljal udarni napad aktualnih podprvakov v Ligi prvakov.




KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

shevchenko7
08. 07. 2008 12.04
kera kretena sta vidva!!!! lejta sam neki vama povem...on je tretji strelec v zgodovini lige prvakov odlicni napadalc je najbolsi pregled igra ima in obvlada tehniko strel ma odlicen in natančnost samo upata lahko da bo dobil priložnost v prvi enajsterici z drogbo in to je to BLUE IS THE COLOUR
Deivid Janev
07. 07. 2008 21.26
komi čakam da konča kariero ka mi gre na živce!bedak
essien5
07. 07. 2008 08.58